După erupţia puternică a unui vulcan, unda de şoc creată parcă se izbeşte de o „cupolă invizibilă de forţă”! Dovada că trăim într-o hologramă sau cineva ne ţine sub un câmp de forţă?


Un cititor (căruia îi mulţumesc mult pe această cale) îmi trimite un mesaj pe Facebook, însoţit de un link către o pagină (tot de pe Facebook), în care este prezentat un videoclip extrem de interesant.

Linkul de pe Facebook este ACESTA. Şi în el putem observa o înregistrare video, în care un bărbat se afla pe un vaporaş pe o mare, lângă un vulcan. La un moment dat, undeva după secunda 00:10, are loc o erupţie vulcanică bruscă, din vulcan ieşind mai mulţi nori groşi. La câteva secunde după erupţie, unda de şoc a erupţiei creează deasupra vulcanului ceea ce pare a fi, aşa cum se exprima şi cititorul meu, un fel de „cupolă invizibilă de forţă”.

Nu ştiu dacă aţi văzut vreodată seria de filme „Jocurile foamei”… Undeva în viitor, nişte concurenţi participă la o competiţie mortală pentru supravieţuire. Totul se desfăşura controlat, dintr-un studiou, iar locul de participare al concurenţilor era o pădure „holografică” am putea spune, şi înconjurată de un câmp de forţă din care nimeni nu putea scăpa. Pentru a evada, trebuia distrus câmpul de forţă ce înconjura zona.

Ei bine… când am văzut imediat ce s-a întâmplat după erupţia vulcanică, mi-am adus aminte de acel câmp de forţă „holografic”. Iar noi parcă am fi prinşi sub o cupolă invizibilă de forţă şi doar erupţia vulcanică puternică şi bruscă a pus în evidenţă această cupolă… Asta e ideea cititorului meu şi, nu ştiu de ce, şi eu sunt atras de ea…

Asta e dovadă că trăim într-un fel de hologramă? Sau suntem ţinuţi „la respect” de o forţă invizibilă?

cupola-de-forta-1

 


Lasă un comentariu