Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

N-aţi vrea să aveţi parte de aşa ceva niciodată: să vă întâlniţi cu un vârcolac! Iată povestirea reală a unui copil din Germania…

 • 89
 •  
 •  
 •  
  89
  Shares

varcolac-caineUna dintre cele mai înfricoșătoare creaturi cunoscute din lumea criptozoologiei este, probabil, vârcolacul. Există numeroase povești despre această creatură, iar legendele despre ea au secole întregi de existenţă.

În secolul al XX-lea, cea mai celebră apariţie a fost „Fiara din Bray Road”, care a fost văzută într-o zonă rurală din Wisconsin (SUA). Pe parcursul anilor ’80 au existat mai multe rapoarte frecvente despre o creatură gigantică, sub forma unui lup antropomorf ciudat.

O altă poveste interesantă prezintă un vârcolac în Wildflecken, Germania, în anii ’70. Iată relatarea sa originală:

În toamna anului 1972, în timp ce mă aflam în tabără, am văzut unul dintre așa-numiţii „oameni-câine”.  Eram fiu de militar, care trăiam în Germania de Vest, într-un loc numit Wildflecken, o zonă puternic împădurită. Aveam 12 ani şi m-am dus împreună cu un prieten în apropiere, pentru camping. Era ora 21 la momentul respectiv, în luna noiembrie. Am început să facem un foc și îmi amintesc cum prietenul meu stătea cu picioarele încrucişate lângă foc. Eu eram lângă el în picioare, făcând altceva.

Vorbeam unul cu celălalt, atunci când, deodată, o creatură foarte înaltă, stând pe două picioare, şi care arăta ca un câine ciobănesc german, a ieșit din pădure. Părea că are 2 metri înălţime. Îmi amintesc clar urechile înalte, botul lung, umerii grei, coada lungă, picioarele de câine. Creatura avea o construcţie musculară, având mai groasă partea superioară a corpului. Monstrul a trecut rapid pe lângă noi şi s-a făcut nevăzut într-o secundă. A fost extrem de rapid.

Amândoi am exclamat, în același timp, ” Ce naiba a fost asta!?” Apoi, ne-am îndreptat cât mai repede spre cabana prietenului meu. Ne-am încuiat în pivniță și am dormit acolo pentru tot restul nopții. Nu știm ce-am văzut, dar acea creatură n-a făcut gesturi agresive sau zgomote către noi.

 


 • 89
 •  
 •  
 •  
  89
  Shares
Orgoni Crystal