Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Astronautul american John Glenn a murit şi el a plecat în mormânt cu misterul creaturilor extraterestre pe care le-a văzut, dar despre care n-a vrut să vorbească…

234

john-glenn-extraterestruŞtirea morţii astronautului John Glenn (primul astronaut american din spaţiul cosmic) a cuprins întreaga lume. Citez de pe realitatea.net:

Fostul astronaut şi senator John Glenn, primul american care a orbitat în jurul Pământului, a murit la vârsta de 95 de ani. Potrivit BBC, John Glenn, cunoscut de o lume întreagă după ce în 1962 a orbitat Terra la bordul capsulei spaţiale Friendship 7, se afla în spitalul din Columbus, Ohio, de mai bine de o săptămână. El a murit înconjurat de familie. Astronautul american a petrecut apoi două decenii în Senatul american, în calitate de membru al Partidului Democrat, şi a revenit în spaţiu la vârsta de 77 de ani, cu ocazia unei misiuni spaţiale efectuate de naveta Discovery. În anul 1998, la 36 de ani după zborul său istoric, John Glenn a devenit cel mai bătrân om care a ajuns în spaţiu.

Însă, ştirea de pe realitatea.net (şi, în general, din mass-media oficială) nu spune nimic despre declaraţiile sale controversate date de-a lungul timpului de acest astronaut. Astfel, în timpul zborului său pe orbita Pământului, John Glenn a raportat că a văzut un OZN, asemenea unui “licurici” în afara ferestrei capsulei sale. Acest raport a fost ulterior etichetat ca fiind rezultatul unui condens al ferestrei și nu un obiect zburător neidentificat.

Mai târziu, John Glenn a făcut următoarea declaraţie celebră: “Acum vedem aceste lucruri în coșmaruri și filme, dar ele seamănă destul de aproape de adevăr”. John Glenn vorbea despre “lucruri” referindu-se la “creaturi necunoscute”, ce se aseamănă foarte mult cu creaturile extraterestre din filmele SF. Ceea ce înseamnă că şi aceste filme hollywoodiene se bazează pe nişte documente secrete adevărate ce nu trebuie văzute de public. De fapt, John Glenn a plecat în mormânt cu secrete ce nu trebuie cunoscute de oamenii obişnuiţi…

Orgoni Crystal