Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Într-un videoclip de pe YouTube, un „călător în timp” care pretinde că s-a născut în anul 2026, ne spune cum va arăta lumea viitorului!


calator-in-timp-2026Într-un scurt videoclip de pe Internet, un tip pretinde că este un călător în timp, provine din viitor şi s-a născut în anul 2026. Iată cele câteva propoziţii pe care el le rosteşte:

* Sunt sigur că mulţi dintre voi n-o să mă credeţi despre ceea ce am să spun. Nu-i nimic… nu vreau să-i conving pe toţi că ceea ce am să spun e adevărat şi încerc să mă adresez doar celor care mă vor asculta.

* Aţi observat acele fotografii vechi ale unor oameni care par că folosesc telefoane mobile… unii cred că acestea ar fi dovezi ale călătoriei în timp. Nu-i adevărat. Acele dispozitive sunt instrumente pentru ascultat.

* Totuşi, călătoria în timp va exista în curând. O s-o trăiţi şi veţi vedea acest lucru. Eu m-am născut cu 3 ani înainte ca maşinile de călătorit în timp să fie testate. La început erau periculoase, în care nu te puteai încrede, fiind folosite de către guvern. Ele au fost şi „hăckuite” de hackeri pentru a-şi da seama cum să fie construite.

* Eu am fost recrutat de o agenţie independendentă care are drept slogan: „Lumea noastră e una fragilă”. Copiii şi nepoţii voştri nu vor avea parte de aceleaşi resurse pe care voi le aveţi.

* Programul de colonizare a planetei Marte a avut doar parţial succes, doar câţiva oameni având bani pentru a se muta acolo. Lumea în care eu m-am născut a devenit extrem de populată. M-am născut în 2026…

P.S. Dacă e născut în 2026, iar în videoclip tipul arată de vreo 25-30 de ani, asta înseamnă că el ar fi transmis acest mesaj în trecut undeva din anii 2050-2055. Tipul ne mai spune că maşinile de călătorit în timp ar fi fost inventate în anul 2023, deci peste vreo 7 ani… Desigur, 99,99% se poate spune că acest videoclip este o farsă, însă am putea să-i acordăm o extrem de mică şansă videoclipului, pentru ca acesta să fie adevărat…


Lasă un comentariu