Vechiul Egipt a avut parte de un război nuclear? Urme topite au fost găsite în străvechiul templu de la Dendera!


Dragi cititori, ați auzit vreodată de templul Dendera? El reprezintă unul dintre cele mai bine conservate complexe antice de pe Pământ, și a fost martorul unui eveniment distructiv. Un eveniment care este ignorat de majoritatea cercetătorilor moderni.

Complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 40.000 de metri pătrați, iar în interiorul templului sunt unele dintre cele mai bine păstrate artefacte din Egipt. În afară de decoraţiunile antice deosebite, templul a păstrat, de asemenea, dovezi despre lucruri care nu ne-au învățat istoricii.

Astfel, pe treptele de granit care ne duc spre acoperișul templelor, ce sunt aliniate direct cu o mică fereastră făcută în pereţii templului, se află dovezile unei topiri severe. Ce eveniment catastrofal ar fi putut duce la topirea treptelor de granit, printr-o fereastră atât de mică? A fost rezultatul unui accident?

Mulți au speculat că templul Dendera este construit pe locul unuia mai vechi; se poate ca aceşti pași să reprezinte rămășițele acestui complex mult mai vechi? A fost această structură şi mai veche martora unei explozii solare sau a unei supernove? Sau poate, aşa cum au speculat unii, în Egiptul antic au avut loc mai multe explozii nucleare? Asemenea locuri se mai găsesc şi în alte zone din lume. De exemplu, un sit străvechi se găseşte în India, la 15 km vest de Jodhpur, unde radiațiile sunt atât de intense, încât zona este foarte periculoasă. Acolo, a fost descoperit un strat străvechi de cenuşă radioactivă care acoperă o zonă de 5 km pătraţi.

A existat un război nuclear în trecutul nostru îndepărtat? Au fost aceste structuri antice, care au rezistat testul timpului, construite ca şi buncăre?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock