Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

OZN-urile în forma planetei Saturn folosesc o energie necunoscută şi periculoasă!

  •  
  •  
  •  
  •  

OZN forma SaturnOZN-ul în formă de Saturn se numeşte aşa întrucât seamănă cu planeta Saturn. Întocmai ei, sfera este înconjurată la ecuator de un inel sau de o dungă care o desparte în două emisfere în formă de cupolă, una deasupra cu creştetul în sus, cealaltă răsturnată, dedesubt. Acesta este un tip de O.Z.N. întâlnit mai ales în timpul zilei, rar noaptea, cu aspect întunecat sau argintiu. Atunci când a fost zărit noaptea s-a constatat că emite din interior o fâşie de lumină (ca un far), în multe cazuri.

OZN-ul în formă de Saturn se lasă până aproape de nivelul solului mai adesea decât O.Z.N.-ul în formă de „farfurie răsturnată” (cu fundul în sus). A fost subiectul unor întâlniri neobişnuite când s-au înregistrat unele fenomene ciudate – tulburări fiziologice provocate martorilor oculari, stoparea motoarelor vehiculelor, pierderea noţiunii de timp etc. În aceste cazuri, adesea a fost văzut deplasându-se încoace şi încolo sau rotindu-se în jurul său. OZN-ul în formă de Saturn reprezintă cam 11% din cazurile de O.Z.N.-uri semnalate, fiind întâlnit în diferite zone, mai ales în apropierea apelor.

Datorită aspectului său de obiect artificial, OZN-ul în formă de Saturn este considerat ca fiind o structură construită, iar cercetătorii care agrează teoria vârtejului electric nu exclud posibilitatea ca el să fie cauza spaţiilor circulare din lanuri. De asemenea, aceştia sunt de părere că praful pe care îl suge împreună cu vârtejul provocat de aer creează conturul tulbure, difuz, care a fost observat în jurul brâului obiectului structurat cu înfăţişarea planetei Saturn.

De regulă, acest gen de O.Z.N. se roteşte, ceea ce – susţin aceşti cercetători – împreună cu vârtejul, cu sunetul de motor, descărcările electrice şi luminile incandescente sprijină teoria lor. Dacă ceea ce susţin aceştia corespunde realităţii, atunci este vorba de o energie nedetectată până în prezent, de un fenomen foarte rar, de mare forţă şi potenţial primejdioasă.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu