Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În Germania, doi necunoscuţi bizari, ce vorbeau o limbă necunoscută, au venit într-o cabană şi apoi au plecat într-o navă strălucitoare lenticulară! „Extratereştrii din OZN-uri” = oameni din viiitor?


Într-o revistă prestigioasă germană de OZN din anii ’80 – Ufo Nachrichten – nr. 263/1980, ni se vorbeşte despre un caz şocant – o posibilă întâlnire extraterestră de gradul III.

Astfel, în noaptea de 23 martie 1980, un cabanier de lângă Butzback (Germania) a fost solicitat de doi străini să îi servească cu ceva de băut. Bărbaţii au refuzat băuturile alcoolice, au refuzat citronada, Fanta, au refuzat până şi Coca-Cola; au acceptat până la urmă doar câte un pahar cu sifon.

Cu toate ca s-au adresat cabanierului în cea mai curată limbă germană, cei doi discutau în­tre ei folosind o limbă necunoscută – „nu semăna cu nimic” – declara ulterior martorul.

In­trigat de comportarea vizitatorilor matinali, de limba ciudată, de costumele lor gri-albastre strânse pe corp, cabanierul i-a urmărit pe cei doi în pă­dure. Răcoriţi de sifonul băut la cabană, aceştia mergeau repede printre copaci; au ajuns într-un luminiş, unde îi aştepta o strălucitoare navă lenti­culară. Au intrat in navă, după care aceasta şi-a intensificat strălucirea, şi a decolat vertical, fără niciun zgomot.

Această întâmplare mi-aduce aminte de o teorie interesantă: şi anume, „extratereştrii” nu ar fi altceva decât oameni avansaţi veniţi din viitor, cu scopul de a ne studia (“Extratereştrii” din OZN-uri nu sunt altceva decât oameni avansaţi, veniţi din viitor pentru a ne studia – susţine un cunoscut antropolog).

 


Lasă un comentariu