Absolut şocant: celebrul post TV „History Channel” ne prezintă o înregistrare video cu ceea ce pare a fi un „extraterestru gri”!

  •  
  •  
  •  
  •  

O înregistrare video din anul 2006 ne arată o entitate neidentificată care intră în dormitorul unui bărbat, în miezul nopții. Clipul ciudat, care a fost postat pe canalul oficial de YouTube al lui „The History Channel”, face parte dintr-un episod din seria „The Proof is Out There” („Dovada e dincolo de noi”) – un serial TV din 2021 dedicat fenomenelor inexplicabile.

Acest episod special prezentă povestea unui bărbat pe nume David, care a înregistrat ceva ciudat pe camera CCTV din locuinţa lui din Pensacola (Florida / SUA), în 2006. El dormea în camera lui într-o noapte, când aparatul video a surprins brusc ceea ce părea a fi o entitate umanoidă înaltă și subțire, care se uita în jurul ușii. Clipul arată creatura mișcându-se pentru scurt timp, ca și cum ar fi cercetat camera. Deși calitatea filmării este cam proastă, cu siguranță ea pare să arate o „persoană” de proporții ciudate, anormal de înaltă și slabă.

Emisiunea în care a fost prezentat clipul compară apoi figura cu un „gri extraterestru” – cea mai comună reprezentare a unei entități extraterestre în cultura populară. Totuși, așa cum stau lucrurile, este dificil de spus ce reprezintă creatura; există posibilitatea ca acesta să fie pur și simplu un om și că filmarea a distorsionat cumva aspectul. Aşadar, nu trebuie să excludem ca toată chestia să fie doar o păcăleală.

Puteți viziona singur clipul de mai jos (cu o traducere şi adaptare proprie):

* E 2006, în Pensacola, Florida. David Eckhart doarme în camera lui. O cameră video montată deasupra patului său captează întreaga încăpere într-o lumină galbenă, care provine dintr-o uşă deschisă.

* Deodată, camera video înregistrează ceva îngrijorător. Un umanoid slab scrutează cu privirea în spatele uşii deschise (…) Fiinţa înaintează prin uşă, dezvăluind un bizar picior subţire, având doar câţiva centimetri în diametru, dar şi un cap lunguieţ.

* Creatura se aseamănă cu „extratereştri gri” şi se pare că nu-i prima oară când David se întâlneşte cu aşa ceva. David nu este primul care a raportat vizite repetate din partea extratereştrilor.

* E foarte rar ca un individ să aibă doar o singură experienţă de genul acesta. De obicei, majoritatea au mai multe experienţe, care provin din copilărie.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page