Să vorbim despre profeţiile mediumului Chico Xavier din 1971: în iulie 2019 expiră un acord oferit oamenilor, timp de 50 de ani, pentru a aduce pacea pe Pământ

  •  
  •  
  •  
  •  

Chico Xavier a fost un filantrop și un medium cunoscut în Brazilia, care a trăit între 1910 și 2002. A avut parte de o credibilitate foarte bună, pentru profeţiile pe care le-a făcut şi pentru că a ajutat o mulţime de oameni. Deşi sună nebuneşte pentru mulţi, Chico Xavier a pretins că ar fi reîncarnarea lui Platon, celebrul filozof grec din antichitate.

În 1978, el s-a folosit de psihografie pentru a achita un bărbat, aflat în închisoare. Chico a „primit” informații din viața de apoi de la omul care a fost ucis accidental de cel mai bun prieten al său cu o armă, a scris aceste informaţii, pe care le-a trimis judecătorului de caz. Acesta a acceptat scrisoarea ca şi dovadă în proces, pentru că se potrivea perfect cu mărturia celui care a tras cu arma.

Ne aflăm în anul 1971. Chico Xavier a fost intervievat de un canal de televiziune; ca medium, el susţinea că putea asculta, vorbi și vedea spirite și ființe multidimensionale. Astfel, din acest interviu putem afla următoarele:

* Iisus ar fi membru al unui consiliu intergalactic care are grijă de Pământ, el fiind trimis aici pentru a ne învăța cum să iubim și să fim amabili cu frații noștri. A existat un acord al acestui Consiliu Intergalactic pentru a ne da o singură șansă, oamenilor de pe Pământ, un acord valabil 50 de ani. Acordul s-a încheiat în iulie 1969 şi va expira în iulie 2019.

* Despre ce era vorba în acord? Chico a spus că dacă lumea ar putea ajunge la pace în următorii 50 de ani, atunci vom fi gata să urcăm la o dimensiune / nivel mai înalt. Și, de asemenea, nu vor mai fi războaie, boli şi nici foamete şi sărăcie. Iar atunci am fi gata să ne întâlnim cu frații noștri de pe alte planete. Dar, dacă nu vom reuşi, atunci Pământul se va sfârşi: vom avea parte de cutremure masive, tsunami, erupţii vulcanice masive şi multe altele.

Foto: flickr.com (Commons Creative – free)

  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner