Un inginer genetician Anunnaki, pe nume Ninhursag, a creat omenirea modernă în vremuri îndepărtate? Aşa ne spun tăbliţele sumeriene…


Pe parcursul secolului trecut s-a descoperit că istoria umanității nu este așa cum nu ni s-a spus și că păstrează multe secrete. De fapt, originile noastre sunt strâns legate de sosirea extratereştrilor Anunnaki pe Pământ, misiunea lor fiind aceea de a căuta aur, conform traducerilor tăblițelor antice.

Experții și-au dedicat o parte din carieră investigării misterioase tăblițe sumeriene, cele care ascund adevăratele origini ale umanității. Unul dintre cei mai importanți cercetători a fost Zecharia Sitchin, care și-a petrecut 30 de ani din viață traducând aceste tăbliţe, pe care le-a publicat în cartea sa „A douasprezecea planetă”. Acolo, el a explicat de ce extratereştrii Anunnaki au venit pe Pământ și i-au modificat pe primii hominizi pentru a crea rasa umană.

Tăblițele sumeriene antice analizate de Sitchin au arătat că sumerienii cunoșteau toate planetele din sistemul solar, inclusiv o a douăsprezecea planetă numită Nibiru sau planetă rătăcitoare. Orbita acestei planete era una eliptică și trecea pe lângă Pământ la fiecare 3.600 de ani. Locuitorii săi erau cunoscuți ca Anunnaki și au venit pe această planetă cu mii de ani în urmă cu un singur obiectiv: să caute aur. Cu toate acestea, de-a lungul anilor, și datorită tehnologiei și cunoștințelor lor avansate în inginerie genetică, ei au fost responsabili pentru crearea umanității.

Evident, această poveste este negată în totalitate de comunitatea științifică, deoarece ea este împotriva unor narațiuni ce implică extratereștri. Cu toate acestea, oamenii de știință și arheologii, punându-și cariera în joc, au făcut pași uriași pentru a dezvălui povestea adevărată. Astfel, am aflat că printre primii „zei” ai panteonului se numără Anu, zeul cerului, responsabil de dictarea legilor Pământului. Era căsătorit cu Antu și avea doi copii; Enlil și Enki, frați care s-au luptat pentru tron. Enlil era cunoscut ca zeul vântului și al furtunilor, tiranic, arogant și crud. Se crede că Enlil a urât bărbații și a încercat să distrugă umanitatea cu 3 ocazii, inclusiv în timpul Marelui Potop universal. Enki, pe de altă parte, era zeul înțelepciunii și al bunătății;  practic, inversul fratelui său.

Se crede că rivalitatea lui Enlil rezidă în faptul că erau copii făcuţi cu mame diferite; Enlil era fiul lui Antu, moștenitor „silit” la tron. Misiunea lor era aceea de a căuta aur pentru planeta Nibiru, care suferea de un dezastru ecologic. Primii Anunnaki care au ajuns pe Pământ, conform tăblițelor, a fost o expediție de 50 de membri condusă de Enki. El a fost trimis de tatăl său să înființeze un spațial port în Golful Persic. Obiectivul lor principal a fost construirea unei mari rafinării miniere pentru extracția aurului și a altor minerale de care aveau nevoie urgentă. Principalul motiv pentru sosirea lui pe Pământ a fost salvarea lui Nibiru; această lume trecea printr-o catastrofă ecologică – stratul său de ozon se deteriora din ce în ce mai repede, iar razele ultraviolete de la Soare provocau daune mari. Aurul ar fi folosit pentru a restabili atmosfera respectivă.

Astfel, Enki a stabilit prima aşezare din sudul Mesopotamiei pe care a numit-o Eridu. Cu toate acestea, această primă misiune de extragere a aurului a eșuat și Enki a trebuit să se întoarcă pe Nibiru. Înlocuitorul său a fost fratele său, Enlil, care a creat 7 baze operaționale în sudul Mesopotamiei. La început, pentru extragerea aurului erau responsabili nişte sclavi numiţi Igigi, care se aflau sub jugul Anunnaki. Însă aceştia s-au răzvrătit împotriva extratereştrilor de pe Nibiru, aşa că Enki a decis să creeze o rasă de sclavi nouă. Bazându-se pe capacitatea lor tehnologică și cunoștințele avansate, inginerii Anunnaki s-au folosit de Homo Erectus (umanoidul-maimuţă de pe Terra) pe care l-au hibridizat cu genele lor. Persoana responsabilă a fost Ninhursag, care era specialist în genetică. Au folosit o femelă de Homo Erectus, al cărei ovul a fost fertilizat cu spermatozoizii unui tânăr Anunnaki. Astfel, s-a născut ființa umană așa cum o cunoaștem.

Cu timpul, deşi mineritul a fost lăsat deoparte, Anunnakii care au rămas încă pe Pământ. De ce această poveste nu este considerată reală dacă este descrisă în tăblițele primei civilizații a omenirii?


Lasă un comentariu