Un OZN incredibil a fost filmat deasupra oraşului sfânt al incaşilor, Machu Pichu. Şi ăsta o fi fals?


Deşi au trecut luni bune de atunci, consider că videoclipul de mai jos merită să-l prezint pe site, pentru că prezintă un caz mai mult decât evident al prezenţei unui OZN. Dacă nu cumva autorul acestui videoclip (uploadat pe YouTube) nu s-a ţinut de glume proaste, falsificându-l, atunci el reprezintă dovada directă că OZN-urile există cu adevărat. Poate n-o fi de origine extraterestră, poate că sunt proiecte ultrasecrete pământene, dar măcar trebuie să încercăm să aflăm despre ce e vorba.

Videoclipul a fost filmat în februarie 2012 deasupra Munţilor din Peru (America de Sud) şi prezintă un obiect cu o formă absolut ciudată care pluteşte şi se învârte liber deasupra ruinelor unui oraş străvechi din Peru. Este vorba de străvechiul oraş Machu Pichu, oraşul sfânt al incaşilor, abandonat în secolul al XVI-lea şi redescoperit în 1911. Mai multe despre Machu Pichu puteţi afla citând acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/machu-pichu-izvorul-lumii/.

Păcat că acest videoclip este scurt şi nu arată momentul în care OZN-ul părăseşte zona. Ar fi fost interesant de aflat cât timp a plutit acolo şi ce sistem de propulsie a avut în momentul în care a plecat.

O fi fals sau nu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock