Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Balaurul din Puerto Rico ce atacă oameni şi suge sângele de la animale

96

balaurO creatură stranie, cu aripi asemănătoare cu cele ale unui liliac, şi care a fost poreclit “balaurul”, a atacat câteva animale, şi chiar un om, conform relatărilor locuitorilor din Guanica (Puerto Rico), anunţă site-ul Inexplicata. Atacurilor balaurului se aseamănă cu cele ale miticului “Chupacabras” (vezi un articol despre acest Chupacabras aici: https://www.lovendal.ro/wp52/iarasi-o-creatura-necunoscuta-animal-mitic-el-chupacabras-extraterestru-sau-un-mutant/) – întrucât el operează noaptea şi le extrage sângele victimelor sale.

Creatura a fost văzută de mai mulţi oameni, care însă s-au ferit să facă plângeri la Poliţie, pentru a nu fi consideraţi bolnavi mintali. Cu excepţia unui poliţist şi a unui învăţător care au făcut cercetări al acestui straniu fenomen, alţi oameni implicaţi au refuzat să-şi dea publicităţii identităţile.

Cât priveşte omul atacat de balaur, se pare că acesta a fost lovit în stomac, putându-i-se vedea rănile, relatează un martor, ce crede că rănile de pe burtă aveau semnele ghearelor unui animal. Martorul a mai declarat că victima a fost atacată prin surpriză, pe la spate, de către un uriaş animal cu aripi.

Ofiţerul de poliţie Miguel Negron a declarat că acum două luni, în timp ce survola zona cu pricină împreună cu un coleg, a auzit bătăile unor aripi puternice ale unei creaturi care se propulsa în sus de pe acoperişul unei mori. Poliţistul Negron a mai declarat că unii oameni îl descriu pe acest balaur ca fiind o pasăre foarte mare, ce emite un miros puternic de sulf. Balaurul s-ar hrăni cu câini, pisici, cai, cărora le suge tot sângele şi îi lasă uscaţi.

Creatura acţionează noaptea, şi de aceea există puţine mărturii ale sale. Problema e că, până în prezent, nu s-au realizat fotografii sau filmări video ale acestui balaur.

Orgoni Crystal