Balaurul din Puerto Rico ce atacă oameni şi suge sângele de la animale

111

balaurO creatură stranie, cu aripi asemănătoare cu cele ale unui liliac, şi care a fost poreclit “balaurul”, a atacat câteva animale, şi chiar un om, conform relatărilor locuitorilor din Guanica (Puerto Rico), anunţă site-ul Inexplicata. Atacurilor balaurului se aseamănă cu cele ale miticului “Chupacabras” (vezi un articol despre acest Chupacabras aici: https://www.lovendal.ro/wp52/iarasi-o-creatura-necunoscuta-animal-mitic-el-chupacabras-extraterestru-sau-un-mutant/) – întrucât el operează noaptea şi le extrage sângele victimelor sale.

Creatura a fost văzută de mai mulţi oameni, care însă s-au ferit să facă plângeri la Poliţie, pentru a nu fi consideraţi bolnavi mintali. Cu excepţia unui poliţist şi a unui învăţător care au făcut cercetări al acestui straniu fenomen, alţi oameni implicaţi au refuzat să-şi dea publicităţii identităţile.

Cât priveşte omul atacat de balaur, se pare că acesta a fost lovit în stomac, putându-i-se vedea rănile, relatează un martor, ce crede că rănile de pe burtă aveau semnele ghearelor unui animal. Martorul a mai declarat că victima a fost atacată prin surpriză, pe la spate, de către un uriaş animal cu aripi.

Ofiţerul de poliţie Miguel Negron a declarat că acum două luni, în timp ce survola zona cu pricină împreună cu un coleg, a auzit bătăile unor aripi puternice ale unei creaturi care se propulsa în sus de pe acoperişul unei mori. Poliţistul Negron a mai declarat că unii oameni îl descriu pe acest balaur ca fiind o pasăre foarte mare, ce emite un miros puternic de sulf. Balaurul s-ar hrăni cu câini, pisici, cai, cărora le suge tot sângele şi îi lasă uscaţi.

Creatura acţionează noaptea, şi de aceea există puţine mărturii ale sale. Problema e că, până în prezent, nu s-au realizat fotografii sau filmări video ale acestui balaur.