Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Iarăşi o creatură necunoscută! Animal mitic (El Chupacabras), extraterestru sau un mutant?

107

animal miticUn fermier dintr-o regiune pe nume Dickson (din SUA) pretinde faptul că o creatură pe care a omorât-o în apropierea casei sale nu aparţine acestei lumi, ci provine din folclorul mitic. John Hunter, fermierul, afirmă că animalul care arată atât de ciudat îi apăruse în faţă în urmă cu câteva săptămâni, când se întorcea în camioneta sa spre casă. Mai târziu, când a ajuns acasă, a observat că animalul se apropia din ce în ce mai mult de casa lui. “Fugea şi apoi revenea. De fiecare dată, se apropia din ce în ce mai mult de casa mea, de parcă nu i-ar fi fost frică de mine”, declară fermierul.

Întrucât, vizitele zilnice ale animalului tot se repetau, John Hunter a luat puşca şi a împuşcat animalul. Fermierul rămăsese absolut uluit când văzu ce împuşcase: “M-am gândit: “Ce-i asta?” E o creatură fără păr. Părea că vine din altă lume, în care noi n-am vrea să mergem după ce vom muri. Are rât şi colţi canini mai mari decât cei ai unui câine”.

După o mică cercetare pe Internet, fermierul a găsit animale asemănătoare în Texas şi în Puerto Rico, cărora oamenii le spun “El Chupacabras”, o creatură mitică care aparţine folclorului mexican. “De fapt, ca să fiu sincer, seamănă mai mult cu un şobolan uriaş”, afirmă Hunter.

Creatura nu prezintă păr pe corp. Cântăreşte în jur de 7 kg, şi are o coadă lungă şi picioare mari. Urechile se înalţă deasupra capului, la fel ca urechile unui măgar. Corpul fără păr are culoarea vineţie.

Steve Patrick de la Agenţia Americană pentru Viaţa Sălbatică din s-a uitat la câteva fotografii ale animalului şi crede că acesta ar fi o vulpe roşcată, care ar fi făcut râie.

Orgoni Crystal