Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Schimbarea rapidă a polilor magnetici…de vină pentru moartea păsărilor şi a peştilor?

115

blankNu mai e nimeni care să conteste faptul că se întâmplă ceva ciudat cu peştii şi păsările care mor cu zecile de mii în toată lumea (vezi mai multe detalii în articolele: https://www.lovendal.ro/wp52/un-numar-masiv-de-pasari-moarte-si-de-pesti-morti-se-implineste-apocalipsa/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/gluma-se-ingroasa-in-intreaga-lume-pasarile-mor-ca-secerate/). Dar care să fie adevărată cauză? De ce întâmplă acest “masacru”? Şi nu putem da vina pe artificii (aşa cum au sugerat unii “cercetători, căci am deveni ridicoli); şi nici pe gripa aviară (după câte ştiu eu, după umilele mele cunoştinţe, peştii nu fac gripă aviară). Aşa că trebuie să găsim o altă explicaţie, mult mai solidă. Ce ziceţi de teoria schimbării polilor magnetici?

Păsările şi peştii se folosesc de câmpul magnetic al Pământului

Se ştie că sistemul de navigaţie al multor animale este afectat de magnetism. Conform site-ului “New Scientist“, într-un articol publicat în anul 2009, păsările se folosesc mai mult pe câmpul magnetic al Pământului, decât de proprii ochi. Pentru aceasta, s-au făcut experimente pe măcălendri, pe porumbeii de casă şi pe alte păsări, rezultând clar faptul că păsările sunt afectate de schimbările câmpurilor magnetice ale Pământului.

Dar nu numai păsările se folosesc de câmpul magnetic, ci şi peştii. Într-un articol ştiinţific publicat pe portalul HighLightsKids.com, o echipă de oameni de ştiinţă din Noua Zeelandă a făcut un pas important în înţelegerea simţului magnetic al păstrăvului, prin indicarea faptului că “busola” păstrăvului se află în interiorul creierului său, în apropiere de nas. Ei au mai descoperit că păstrăvul răspunde câmpului magnetic.

Polul nord magnetic se deplasează înspre Rusia

Se cunoaşte faptul că ultimii 100 de ani, polul nord magnetic al Pământului se deplasează înspre Rusia, într-un ritm constant, cu o viteză medie de circa 40 de kilometri pe an, o viteză destul de alarmantă, luând în considerare câte multe sisteme sunt dependente de localizarea sa. Acele busolelor din Africa, de exemplu, se îndepărtează cu circa 1 grad la 10 ani. În plus, câmpul magnetic a slăbit cu circa 10%, începând cu secolul al XIX-lea.

Schimbarea periodică a polilor magnetici

Un alt factor pe care trebuie să-l luăm în considerare e faptul că polii magnetici ai Pământului se schimbă periodic. De exemplu, în ultimii 330.000.000 de ani, polii magnetici s-au schimbat de 400 de ori, ceea ce înseamnă o schimbare la fiecare 825.000 de ani. Ultima schimbare a avut loc acum 780.000 de ani, ceea ce înseamnă că, ţinând cont şi de erorile inerente ale acestor calcule, ne apropiem de perioada schimbării polilor magnetici. Luând în calcul faptul că această schimbare are nevoie de circa 1.000 de ani, de mişcarea rapidă a polului nord magnetic înspre Rusia şi de slăbirea câmpului magnetic cu 10%, putem spune că procesul de schimbare a polilor a început deja pe Pământ.

Aşadar, ţinând cont de toate cele spuse mai sus, putem trage şi următoarea concluzie: păsările şi peştii, bazându-se mult pe “senzorii magnetici” din organismele lor, au fost derutaţi puternic de toate schimbările ce au loc la nivelul polilor magnetici ai Pământului, acest lucru putând duce la moartea lor iminentă. Desigur, e doar una din ipotezele de lucru, şi nu un adevăr absolut…

Orgoni Crystal