Site de secrete, stiinta si metafizica

Albinele încep să moară…să ne pregătim de sfârşitul lumii, aşa cum ne-a spus Einstein!

43 30

Marea Britanie se confruntă oficial cu o mare criză de miere de albine, şi asta pentru că populaţia de albine se diminuează pe zi ce trece, aşa cum aflăm din ştirea de pe agenţia Reuters. Cauzele acestui fapt ar fi multiple, dintre care am putea număra: o vară umedă a anului 2010, folosirea unei agriculturi intensive şi infectarea cu un parazit periculos a familiilor de albine.

Interesant e faptul că Albert Einstein a spus că dacă albinele ar dispărea brusc de pe Pământ, atunci omenirea ar mai avea doar 4 ani la dispoziţie pentru a supravieţui. Ei bine, dacă albinele încep să moară încet-încet, începând cu Marea Britanie, atunci moartea lor s-ar putea extinde în întreaga lume, şi atunci omenirea va supravieţui doar 4 ani de zile, după acest eveniment! Asta dacă vrem să-l credem pe cuvânt pe Einstein! Să fi previzionat genialul fizician vreo catastrofă a mediului natural?

Oricum, cercetătorii au observat în ultima perioadă că familiile de albine încep să se împuţineze în întreaga lume. Şi nu putem da vina pe paraziţi sau pe vreme. Se pare că undele produse de reţelele mobile de telefonie sau chiar începutul schimbării polilor Pământului ar putea fi de vină pentru dispariţia familiilor de albine.

Aşadar, să ne pregătim pentru sfârşitul lumii…din cauza albinelor?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie