Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Imagini spectaculoase cu satelitul lui Marte, Phobos. Autentice, nu manipulări NASA!

207
blank
Apasati pe IMAGINE pentru marire

Omenirea a fost dintotdeauna obsedată de Marte, planeta roşie. Acum, o navă spaţială europeană (nu doar agenţia spaţială americană, NASA, e capabilă să trimită sonde!) care orbitează în jurul planetei Marte, a surprins o serie de imagini uluitoare cu Phobos, cel mai mare din cei doi sateliţi ai lui Marte, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Imaginile relevă un corp ceresc cu o formă neregulată, non-sferică, care este plin de cratere. Ele au fost capturate pe data de 9 ianuarie 2011, când nava spaţială se afla la doar 100 de kilometri deasupra satelitului lui Marte.

Dar, despre ce navă spaţială e vorba? Este o navă mică care se numeşte Mars Express şi care a fost lansată în decembrie 2003 de către Agenţia Spaţială Europeană. De 7 ani de când a fost lansată, Mars Express a trimis mii de fotografii de înaltă rezoluţie despre Marte, realizând o hartă colorată detaliată despre mineralele de pe suprafaţa planetei roşii.

P.S. Precum se observă şi în imaginea de la începutul articolului, fotografiile de pe Phobos au o nuanţă gri, datorită solului de pe acest satelit. În schimb, NASA, atunci când a publicat o imagine a satelitului marţian (http://antwrp.gsfc.nasa.gov/apod/image/0804/PSP_007769_9010_IRB_Stickney.jpg), observăm o poză viu colorată (ruginiu, albastru deschis), ceea ce sugerează că NASA ar manipula imaginile trimise de sateliţii săi (vezi mai multe citind acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/imaginea-viu-colorata-a-satelitului-planetei-marte-phobos-ne-arata-ca-nasa-ne-manipuleaza/).

Orgoni Crystal