“History Channel” confirmă faptul că Luna e un obiect artificial adus din alt sistem solar

268

Videoclipul de care vorbim mai jos face parte dintr-un documentar apărut pe celebrul canal “History Channel”, un post de televiziune serios, care nu poate fi bănuit că aberează. În cele aproape 2 minute ale videoclipului se vorbeşte despre posibilitatea ca Luna să fie un obiect artificial, gol pe dinăuntru, adus aici din alt sistem solar. Vedeţi mai jos traducerea după sonor realizată de către mine:

* Luna însăşi e un fel de “ochi în cer”.

* NASA spune că Luna este, probabil, goală pe dinăuntru.

* În timpul misiunilor Apollo, modulele spaţiale au aselenizat…şi Luna “a sunat” asemenea unui clopot pentru ore întregi.

* Pe Lună există cratere, care se pare că nu au fund. Şi unii cercetători cred că aceste cratere reprezintă intrări în interiorul Lunii noastre.

* Întreaga enigmă privind Luna devine din ce în ce mai ciudată, odată ce o studiem.

* A fost Luna adusă aici din alt sistem solar, pentru a orbita planeta noastră? Biologii spun că viaţa pe planeta noastră n-ar fi putut niciodată apărea fără Lună. Motivul ar fi acela că Luna creează mareele, şi fără aceste maree (mişcarea ritmică a oceanelor), viaţa nu ar fi putut începe pe această planetă.

* Dovada poate fi acolo: Luna e o navă spaţială gigant ce orbitează planeta noastră? E ocupată cumva de vreo rasă extraterestră? În multe privinţe, ea se aseamănă cu acel concept de “Steaua morţii” al lui George Lucas în “Războiul stelelor”.


P.S. Când am scris în octombrie 2010 un articol conform căruia Luna este un obiect artificial adus în apropierea Pământului pentru a apărea viaţa (https://www.lovendal.ro/wp52/luna-un-obiect-artificial-creat-de-alte-fiinte-pentru-a-aparea-viata-pe-pamant/), unii au crezut că vorbesc prostii şi scriu aberaţii. Era doar o ipoteză de lucru şi uite că exact aceeaşi ipoteză apare şi în documentarul de pe canalul History Channel. Şi acest canal de televiziune serios aberează, nu-i aşa? 🙂