Un celebru profesor de la Harvard va prezenta în septembrie 2023 dovezile unei nave extraterestre din afara sistemului solar, care s-a prăbuşit pe Terra


Într-un articol publicat pe 8 august 2023 pe „Daily Mail”, omul de știință de la Harvard, Avi Loeb, susține că este posibil să fi descoperit o dovadă a vieții extraterestre și o va dezvălui luna viitoare (adică în septembrie 2023).

În 13 aprilie 2022, scriam acest articol – Date recent declasificate arată că un obiect misterios din afara sistemului nostru solar a lovit Pământul în anul 2014 – în care arătam că noile date publicate de Comandamentul Spațial al SUA (USSC) au confirmat o întâlnire apropiată cu un vizitator interstelar, în anul 2014. S-a dovedit faptul că o minge de foc care s-a mişcat rapid şi care a explodat deasupra Papua Noua Guinee în urmă cu 9 ani, își are originea de fapt din afara sistemului nostru solar, potrivit USSC. Meteoritul, care a măsurat doar 0,45 metri diametru, a lovit atmosfera planetei noastre la o viteză de circa 200.000 km/h. Însă, Prof. Loeb susține că obiectul ar fi putut fi construit de extratereștri; şi, de aceea, el şi echipa sa au căutat resturile acestui meteorit (navă extraterestră!?)

În iunie 2023, scriam acest articol – Un celebru cercetător american a găsit primul artefact extraterestru, în Papua Noua Guinee? – în care arătam că, într-o actualizare a descoperirilor făcute în această expediţie ştiinţifică, Loeb dezvăluie că echipa sa a găsit o mică bucată de sârmă cu o compoziție care este anormală în comparație cu aliajele făcute de om.

Acum, profesorul Loeb a declarat pentru „Daily Mail”: „Obținem niște rezultate interesante, dar nu le pot detalia până nu le vom aduna într-o lucrare, o lucrare științifică pe care sperăm să o punem la dispoziția publicului tuturor în decurs de aproximativ o lună”.

Oamenii de știință sunt deja destul de siguri că mingea de foc din 2014 a venit din afara sistemului solar, iar analiza lui Loeb speră să facă lumină dacă este o rocă spațială normală sau un dispozitiv proiectat, cum ar fi o navă sau o sondă spaţială.

„Acest obiect se mișca foarte repede, mai repede decât 95% din stelele din apropierea Soarelui și, de asemenea, avea o rezistență materială mai mare decât toate rocile pe care le-am văzut în ultimul deceniu în catalogul NASA”, a spus Loeb. „Deci, există o șansă, să fie diferită de o rocă. Cu siguranță nu este o piatră de tipul cu care suntem familiarizați”.

 


Un comentariu la „Un celebru profesor de la Harvard va prezenta în septembrie 2023 dovezile unei nave extraterestre din afara sistemului solar, care s-a prăbuşit pe Terra”

Lasă un comentariu