Un celebru profesor de la Harvard va prezenta în septembrie 2023 dovezile unei nave extraterestre din afara sistemului solar, care s-a prăbuşit pe Terra


Într-un articol publicat pe 8 august 2023 pe „Daily Mail”, omul de știință de la Harvard, Avi Loeb, susține că este posibil să fi descoperit o dovadă a vieții extraterestre și o va dezvălui luna viitoare (adică în septembrie 2023).

În 13 aprilie 2022, scriam acest articol – Date recent declasificate arată că un obiect misterios din afara sistemului nostru solar a lovit Pământul în anul 2014 – în care arătam că noile date publicate de Comandamentul Spațial al SUA (USSC) au confirmat o întâlnire apropiată cu un vizitator interstelar, în anul 2014. S-a dovedit faptul că o minge de foc care s-a mişcat rapid şi care a explodat deasupra Papua Noua Guinee în urmă cu 9 ani, își are originea de fapt din afara sistemului nostru solar, potrivit USSC. Meteoritul, care a măsurat doar 0,45 metri diametru, a lovit atmosfera planetei noastre la o viteză de circa 200.000 km/h. Însă, Prof. Loeb susține că obiectul ar fi putut fi construit de extratereștri; şi, de aceea, el şi echipa sa au căutat resturile acestui meteorit (navă extraterestră!?)

În iunie 2023, scriam acest articol – Un celebru cercetător american a găsit primul artefact extraterestru, în Papua Noua Guinee? – în care arătam că, într-o actualizare a descoperirilor făcute în această expediţie ştiinţifică, Loeb dezvăluie că echipa sa a găsit o mică bucată de sârmă cu o compoziție care este anormală în comparație cu aliajele făcute de om.

Acum, profesorul Loeb a declarat pentru „Daily Mail”: „Obținem niște rezultate interesante, dar nu le pot detalia până nu le vom aduna într-o lucrare, o lucrare științifică pe care sperăm să o punem la dispoziția publicului tuturor în decurs de aproximativ o lună”.

Oamenii de știință sunt deja destul de siguri că mingea de foc din 2014 a venit din afara sistemului solar, iar analiza lui Loeb speră să facă lumină dacă este o rocă spațială normală sau un dispozitiv proiectat, cum ar fi o navă sau o sondă spaţială.

„Acest obiect se mișca foarte repede, mai repede decât 95% din stelele din apropierea Soarelui și, de asemenea, avea o rezistență materială mai mare decât toate rocile pe care le-am văzut în ultimul deceniu în catalogul NASA”, a spus Loeb. „Deci, există o șansă, să fie diferită de o rocă. Cu siguranță nu este o piatră de tipul cu care suntem familiarizați”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Un celebru profesor de la Harvard va prezenta în septembrie 2023 dovezile unei nave extraterestre din afara sistemului solar, care s-a prăbuşit pe Terra”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock