Un celebru cercetător american a găsit primul artefact extraterestru, în Papua Noua Guinee?


În aprilie 2022, scriam acest articol – Un celebru astrofizician de la Harvard crede că o tehnologie extraterestră s-ar fi putut prăbuși în Oceanul Pacific – în care vorbeam de astrofizicianul Avi Loeb, care credea că un obiect interstelar s-a prăbușit pe Pământ în anul 2014, având o formă de navă spațială.

În 13 aprilie 2022, scriam acest articol – Date recent declasificate arată că un obiect misterios din afara sistemului nostru solar a lovit Pământul în anul 2014 – în care arătam că noile date publicate de Comandamentul Spațial al SUA (USSC) au confirmat o întâlnire apropiată cu un vizitator interstelar, în anul 2014. S-a dovedit faptul că o minge de foc care s-a mişcat rapid şi care a explodat deasupra Papua Noua Guinee în urmă cu 9 ani, își are originea de fapt din afara sistemului nostru solar, potrivit USSC. Meteoritul, care a măsurat doar 0,45 metri diametru, a lovit atmosfera planetei noastre la o viteză de circa 200.000 km/h.

Însă, Prof. Loeb susține că obiectul ar fi putut fi construit de extratereștri; şi, de aceea, el şi echipa sa au căutat resturile acestui meteorit (navă extraterestră!?) în zona Papua Noua Guinee, o expediţie care costă 1,5 milioane de dolari.

Într-o actualizare a descoperirilor făcute în această expediţie ştiinţifică, Loeb dezvăluie că echipa sa a găsit o mică bucată de sârmă cu o compoziție care este anormală în comparație cu aliajele făcute de om. Cu o structură rigidă și măsurând doar 8 mm în lungime, este greu de imaginat cum această bucată inofensivă de sârmă ar putea reprezenta o dovadă a tehnologiei extraterestre (ar fi folosit extratereștrii într-adevăr cabluri metalice convenționale în navele lor spațiale?) După toate probabilitățile, sârma provine de la o piesă banală de tehnologie, de origine umană.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): avi-loeb.medium.com


Lasă un comentariu