Gluma se îngroaşă: în întreaga lume păsările mor ca secerate

5.556 vizualizari

Vorbeam în articolul de ieri despre peştii şi păsările moarte din întreaga lume (https://www.lovendal.ro/wp52/un-numar-masiv-de-pasari-moarte-si-de-pesti-morti-se-implineste-apocalipsa/). Pentru cine mai crede că totul e doar o coincidenţă şi că păsările au murit datorită artificiilor (sic!), îi sfătuiesc să citească şi ştirile de mai jos. Adică, alte păsări moarte de-a lungul Pământului. Doar coincidenţe!?

Gâşte sălbatice moarte într-un parc naţional indian

„Gripa aviară a lovit gâştele sălbatice din Parcul Naţional Kaziranga (n.t. parc situat în India). Un îngrijitor al parcului a declarat că cel puţin şapte gâşte sălbatice au fost găsite moarte. O echipă de experţi, inclusiv veterinari, duc păsările moarte pentru a fi analizate şi a se descoperi dacă ele au murit din cauza gripei aviare sau a altei boli.”

(Sursa: Vamban News)

Imagini incredibile despre mii de păsări moarte în Chile

Urmăriţi videoclipul de pe YouTube cu păsările moarte din Chile. Veţi rămâne şocaţi…

Sute de păsări moarte şi în Japonia. De gripă aviară?

„Sanctuarele de păsări japoneze, fermele de pui şi grădinile zoologice, au intrat în alertă încă de luna trecută (n.t. decembrie 2010) după ce câteva sute de păsări din diferite regiuni au fost găsite moarte de ceea ce apare a fi gripa aviară.”

(Sursa: New York Times)

Aşadar, specialiştii cred că ar fi vorba de „gripa aviară”, dar nici ei nu sunt siguri. Iar începe isteria cu gripa aviară? Mai doreşte vreo corporaţie farmaceutică internaţională să-şi vândă vaccinurile? Vezi mai multe în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/manipularea-gripei-aviare/

10.000 de păsări moarte în Canada

„Oficialii Ministerului Sănătăţii din Canada se confruntă cu moartea a numai puţin de 10.000 de păsări sălbatice, undeva în provincia Manitoba. Pentru acesta a fost declarat nivelul 4 de alertă. Se crede că un virus extrem de puternic a gripei aviare a infectat păsările sălbatice, cât şi cele din ferme”.

(Sursa: Scarlet Whore)

Precum vedeţi, „oficialii” dacă nu pot explica cauza morţii acestor păsări, le găsesc foarte uşor un motiv, şi acesta este: gripa aviară!

O femeie găseşte zeci de păsări moarte lângă casa ei

„Lângă maşina ei, o pasăre moartă. Mai departe, spre cutia ei poştală, o altă pasăre moartă. Chiar în faţa gardului ei, vreo câteva zeci de păsări moarte. ‘N-am mai văzut aşa ceva până acum. Niciodată’, spune femeia care a descoperit păsările moarte.”

(Sursa: WPSDlocal6)

Femeia care a descoperit păsările moarte este din Gilbertsville, Pennsylvania (SUA). Aşadar, mai credeţi în coincidenţe?