Un număr masiv de păsări moarte şi de peşti morţi… se împlineşte Apocalipsa?


Citesc din ziarul Gândul următorul titlu: „Fenomen misterios: păsările moarte pică din cer iar peştii morţi acoperă plajele în mai multe colţuri ale lumii”:

„Neelucidata cădere din cer a până la 5.000 de păsări moarte, în statul american Arkansas, de Anul Nou, nu a fost un fenomen singular, ci unul care s-a repetat în ultimele zile în mai multe colţuri ale lumii. Alte păsări moarte au „plouat” asupra Louisianei (imediat la sud de Arkansas), dar şi în Suedia, în timp ce mai multe plaje din statul american Maryland (la nord de Washington D.C.), Noua Zeelandă şi Brazilia au fost acoperite de peşti morţi (…)

După incidentul de sâmbătă spre duminică din Arkansas, o nouă serie de păsări moarte (circa 500) a fost descoperită în Louisiana, marţi. La fel ca în statul vecin de la nord, păsările găsite au fost cu precădere mierle şi raţe, dar şi grauri sau vrăbii. Cele mai multe erau moarte când au atins solul, altele aveau să moară după câteva minute, fără ca veterinarii locali să ştie de ce.

„Ploaia” de păsări care i-a speriat pe mulţi localnici s-a produs la vreo 50 km nord de capitala Louisianei, Baton Rouge, unde autorităţile au concluzionat că incidentul nu are legătură cu cel din Arkansas. Responsabilii locali au lansat ipoteza că păsările, dintre care multe erau cu ciocurile şi coloanele vertebrale rupte, s-au lovit de cabluri de înaltă tensiune (…)

O descoperire similară au făcut, miercuri, locuitorii orăşelului suedez Falköping (la 100 km de Goteborg). Între 50 şi 100 de păsări, moarte în condiţii misterioase, erau căzute pe o şosea. Dintre toate, o varietate de corbi mai trăiau încă atunci când locuitorii au început să le culeagă de pe jos (…)

Cu câteva zile înainte de descoperirea păsărilor moarte din Arkansas, într-un râu situat la 120 km vest de Beebe au ieşit la suprafaţă circa 100.000 de peşti morţi, incident care avea să fie semnalat şi în alte părţi ale SUA. Potrivit Baltimore Sun, cea mai gravă situaţie s-a consemnat pe coasta statului Maryland (…)

Pe de altă parte, plaje pline cu peşti morţi nu au apărut doar în Emisfera Nordică, ci şi în cea de sud, unde ianuarie este prima lună de vară. Conform site-ului brazilian ParanaOnline, 100 de tone de peşti morţi au fost descoperite pe plajele mai multor oraşe braziliene (…)

Însă şi în Noua Zeelandă s-au semnalat incidente similare, cu sute de peşti morţi găsiţi pe plajele din Peninsula Coromandel. Aspectul cel mai bizar era faptul că multe exemplare aveau ochii scoşi.”

Şi asta nu e tot. Mai citesc o ştire asemănătoare şi din portalul american wftv.com, o ştire intitulată „Mii de peşti morţi în Golful Spruce”:

„Mii de peşti morţi pluteau marţi (n.t. 4 ianuarie 2011) în regiunea Volusia (n.t. regiune din statul american Florida). Toţi se aflau în Golful Spruce, portul Orange. Aceşti peşti morţi constituie un fenomen neobişnuit, întrucât afară este cald, conform oamenilor care locuiesc de-a lungul golfului (…) Unii spun că este cel mai ciudat fenomen de peşti morţi pe care l-au văzut vreodată, cu mii de peşti fără suflare aliniaţi de-a lungul golfului (…) Localnicii n-au putut dormi noaptea din cauza mirosului groaznic degajat de aceşti peşti morţi.”

Şi ca totul să fie şi mai misterios, un râu din Canada s-a transformat în verde fosforescent! Citim de pe site-ul National Post:

„Oripilaţi, iubitorii naturii aflaţi în Parcul Regional Goldstream (n.t. parc situat in regiunea canadiană Columbia britanică) au privit cu stupoare cum râul Goldstream s-a transformat în verde aprins miercurea trecută (n.t. 29 decembrie 2010) (…) Până după-amiază la ora 17:30, râul a revenit la culoarea sa normală (…) N-au fost găsiţi peşti morţi sau animale moarte”.

Aşadar, fenomene cu peşti morţi, păsări moarte sau râuri care îşi schimbă culoarea, au mai fost de-a lungul timpului, nefiind nicidecum vreo premieră. Un alt lucru însă surprinde: amploarea cu care apar ele, în diferite colţuri ale lumii şi într-o perioadă foarte scurtă, de doar câteva zile. Acest lucru, într-adevăr, constituie o premieră. Aceste evenimente sunt doar o coincidenţă? Greu de răspuns la această întrebare.

Una din posibilele cauze ar fi aceea că Pământul se schimbă, şi unele gaze toxice scapă înainte unor erupţii vulcanice masive. În plus, nu-i aşa că pare a se împlini profeţia biblică din Apocalipsa lui Ioan: „Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în mare” (Apocalipsa 8:9)?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO