Avionul care făcea acrobaţii aeriene în Polonia a fost doborât de OZN-uri

2.844 vizualizari

avion SU-27Pe 30 august 2009, doi piloţi ai forţelor aeriene din Bielorusia, au fost ucişi, întrucât avionul lor, SU-27, s-a prăbuşit în timpul unei acrobaţii aeriene care se desfăşura în centrul Poloniei, în oraşul Radom, la 100 km sud de Varşovia. Din păcate, cei doi piloţi nu au mai reuşit să se catapulteze.

Un martor a afirmat că SU-27 s-a prăbuşit la câteva minute după începerea acrobaţiei aeriene. Televiziunea poloneză TVP a arătat avionul militar făcând trei acrobaţii aeriene, iar după acestea, a început să coboare, de parcă ar dori să aterizeze. Apoi, avionul a dispărut după nişte copaci, ulterior observându-se mult fum negru.

Din înregistrarea video de mai jos, se poate observa, însă, cel puţin 2 OZN-uri, sub forma unor puncte negre, care zboară în vecinătatea avionului SU-27, înainte şi după prăbuşirea sa. La un moment dat, se poate vedea cum avionul a executat o manevră de ocolire, cu flăcări, de parcă ar fi vrut să ocolească un obiect neidentificat. De asemenea, OZN-uri au fost semnalate şi în zona prăbuşirii avionului.