Anunnaki, extratereştrii, Satana şi planeta X

437

Annunaki extraterestriiAşadar, văd că pe site-ul acesta subiectul preferat e Annunaki. Până a nu intra într-o anumită stare de paranoia, am să încerc să abordez eu în acest articol “subiectul Annunaki”, cu speranţa că el se va epuiza odată cu articolul de faţă, iar în viitorul apropiat n-o să mai auzim de el. Ca sursă de inspiraţie am folosit articolul lui Sherry Shriner, intitulat “Planeta X, Sedna şi semnele lui Toutatis pe cer – armele lui Anticrist”, la care veţi găsi şi micile mele comentarii.

În codul biblic, planeta X se găseşte în Iezechiel 41:11. Codurile revelează faptul că planeta X este fosta casă a lui Lucifer. Planeta X e doar un nume de cod pentru planeta Rahab.

OK, am citit şi eu Iezechiel 41:11. Acolo găsim scris: ” Uşile camerelor laterale dădeau într-un loc deschis, o uşă în partea de miazănoapte, iar altă uşă în partea de miazăzi; iar lăţimea locului deschis era de cinci coţi”. Vi se pare că în acest fragment găsiţi vreo referire la planeta X? Mie nu. Sau poate nu înţeleg eu codul biblic la fel ca Sherry Shriner.

În Isaia 14:9 se spune privitor la Anticrist precum că: “Şeolul (iadul) se mişcă în adâncurile sale, ca să iasă întru întâmpinarea ta. Pentru tine el deşteaptă umbrele, pe toţi stăpânitorii pământului; el ridică de pe jilţurile lor pe toţi împăraţii pământului”. Isaia vorbeşte despre intrarea lui Anticrist pe scena lumii. Va fi marcată această intrare cu venirea planetei X cam în acelaşi timp? Cele două evenimente par a fi legate.

Mie nu mi se par a fi legate deloc. Ce treabă au vorbele lui Isaia cu venirea planetei X? Mă rog, poate îmi lipseşte mie inteligenţa.

Mi s-a părut remarcabil ca termenul de planeta X să fie acelaşi cu iadul. Ea se întoarce pe Pământ în zilele noastre. De ce? Pentru mii de ani, planeta a găzduit milioane de îngeri care s-au alăturat lui Lucifer în rebeliunea sa contra lui Dumnezeu. E o planetă goală pe dinăuntru, şi a fost casa şi închisoarea lor. În zilele noastre, Iehova eliberarea lor, iar ei vor veni pe Pământ să-l ajute pe Lucifer în a deţine controlul mondial ca Anticrist.

Uau! Chiar la asta nu m-am gândit. Autorul acestui articol ştie că planeta X e una goală pe dinăuntru. Iar Dumnezeu, ca un judecător bun ce este, îi eliberează pe îngerii lui Lucifer din închisoarea planetei X. Dar cine sunt aceşti îngeri ai lui Lucifer? Ţineţi-vă bine:

Să facem cunoştinţă cu Annunaki şi Draconieni

Codurile biblice relevă faptul că planeta X este o casă a răului şi o închisoare, ai căror locuitori nu sunt deloc prietenoşi, căci ei sunt maleficii Draconieni şi Annunaki, ce-i vor face sclavi pe oameni, forţând astfel domnia lui Satan.

Cine sunt locuitorii planetei X? Draconienii şi Annunaki. Draconienii mai sunt cunoscuţi şi Dracii sau Dragonii. Annunaki mai sunt cunoscuţi şi supraveghetorii. Supraveghetorii sunt canibali ce au ca înălţime 2-2,5 metri, fiind blonzi, cu ochi albaştri, având o privire umană. Dragonii sunt negri, urâţi, groteşti, şi au aripi pe spate. Acestea sunt fiinţele care, alături de reptilieni şi omuleţii cenuşii, vor conduce Pământul împreună cu Satan.

Doamne, ce imaginaţie! Annunaki şi Draconis sunt un fel de “frumoasa şi bestia”. Unii sunt frumoşi (înalţi, blonzi, ochi albaştri), alţii sunt urâţi ca smoala. Acum, să redevenim serioşi, şi să dăm puţin cărţile pe faţă.

În primul rând, Annunaki reprezintă un grup de zeităţi sumeriene, akkadiene şi babiloniene. Numele lor semnifică “cei cu sânge regal” sau “prinţi”. Pentru babilonieni, Annunaki erau un termen care se referea la zeii subpământeni. În mitul creaţiei babiloniene “Enuma Elish”, creatorul umanităţii, Marduk, i-a despărţit pe Annunaki, cărora le-a oferit locuri corespunzătoare: 300 în paradis şi 300 pe Pământ (precum se vede, Annunaki se află în paradis, nu în iad, aşa cum susţine Sherry Shriner). Drept mulţumire, Annunaki, marii zei, au construit splendidul monument de la Esagila.

Cât priveşte draconienii sau “dracii”/”dragonii”, tare am impresia că aceştia îşi au originea în mitul lui Vlad Ţepeş “Dracul”. Asemănările sunt prea izbitoare: tatăl lui Vlad Ţepeş, Vlad Dracul, făcea parte din ordinul “dragonilor”. O avea vreo legătură viteazul domnitor român cu extratereştrii malefici de pe planeta X?

Sherry Shriner nu se opreşte cu descrierea lui Annunaki aici. El ne explică adevărul, ca să înţelegem noi, ignoranţii, ceea ce el ştia dintotdeauna:

Annunaki se găsesc descrişi în Geneza 25:32, precum şi în alte versete.

Să vedem ce scrie în Geneza 25:32: “Şi Isav a răspuns: “Iată eu mor. La ce mi-e bun dreptul de întâi-născut?” Sunt eu nebun sau vedeţi pe aici vreo urmă de Annunaki?

Annunaki mai sunt cunoscuţi ca şi Jedi sau Nephilim.

Ha ha! Nephilim sunt fiinţe menţionate în Biblie ca “fiinţe căzute”; analogia cu Annunaki e total deplasată, pentru că nu există nicio fărâmă de dovadă. Dar să-i asemeni pe Annunaki cu Jedi (personajul din “Războiul stelelor”) mi se pare deja a da grav în paranoia!

Cine sunt Annunaki? Ei sunt supraveghetorii, cei care au desemnaţi de Iehova să aibă grijă asupra creaţiei lui Dumnezeu, în paradis şi pe pământ.

Cred că e singura afirmaţie corectă din mulţimea aberaţiilor lui Sherry Shriner, căci se aseamănă foarte mult cu mitul babilonian “Enuma Elish”. Dar de-acum, încep aberaţiile:

Datorită lor, Iehova a distrus Pământul cu un potop. Dar, chiar şi după potop, mai mulţi Annunaki s-au revoltat, şi ei au fost pedepsiţi şi alungaţi din paradis. Ei au continuat să contamineze ADN-ul uman (Geneza 6:4) aşa cum au făcut-o şi ceilalţi supraveghetori.

Geneza 6:4 vorbeşte într-adevăr de nişte uriaşi (care ar putea fi o specie de extratereştri), dar nu spune nicăieri că ei ar fi Annunaki! “În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime”.

Ştiinţa va demonstra în viitor că oamenii au fost creaţi de Annunaki

Sherry Shriner, ca un adevărat vizionar ce este, ne prezintă şi propria versiune a ceea ce se va întâmpla în viitor. Astfel:

Aceşti Annunaki nu sunt creatorii noştri, ei fiind creaţi de Dumnezeu. Annunaki trăiesc acum şi sub pământ.

N-am să mă mai bag în viaţa mea în vreo peşteră; n-am chef să dau cu ochii de vreun Annunaki subpământean!

În anii care o să vină, teoria evoluţionistă va fi discreditată, iar Noua Ordine Mondială, ajutată de oamenii de ştiinţă, va demonstra faptul că omenirea a fost creată într-un laborator de aceşti Annunaki, care ar fi creatorii noştri. Dar asta e o mare înşelătorie!

E o mare înşelătorie ceea ce ai scris tu, dle Shriner! Deja am început să mă plictisesc să comentez aberaţiile altora…