Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un ofițer de poliție din Nebraska susţine că a fost răpit de extratereștri din cea mai apropiată galaxie şi a aflat că Pământul era sursa lor de energie


În noaptea de 3 decembrie 1967, un tânăr ofițer de poliție din Ashland (Nebraska / SUA), pe nume Herbert Schirmer, susţinea că ar fi văzut o navă extraterestră, întâlnindu-se cu extratereștri în ea. Această întâlnire este unul dintre cele mai discutate cazuri de OZN în rândul ufologilor. Era în jurul orei 2:30, iar Herb Schirmer, în vârstă de 22 de ani, conducea mașina de patrulare de-a lungul Autostrăzii 6 spre Nebraska. Deodată, el a simțit ceva neobișnuit și a devenit dezorientat. Cu ceva timp înainte, în jurul orei 1 dimineața, verificase hambarul local și descoperise că vitele se comportau ciudat.

În jurul orei 2:30, Schirmer traversa Autostrada 6 și a ajuns la intersecția acesteia cu Autostrada 63. A observat niște lumini roșii ciudate în dreapta sa, plutind deasupra solului. Schirmer a presupus că era doar un camion, așa că a trecut de intersecție, și-a condus mașina până la obiect. S-a oprit la o distanţă de aproximativ 12 metri și a aprins farurile autovehiculului său. A fost total uimit să vadă că obiectul nu semăna deloc cu un camion. Strălucea puternic și avea un corp metalic. Polițistul a observat și că luminile intermitente veneau de la fereastra OZN-ului.

El a descris obiectul ca fiind de formă ovală, 7 metri lățime și 5 metri înălțime. El a mai spus că atunci când s-a apropiat de OZN, acesta s-a ridicat la 15 metri de sol, a emis un sunet puternic, a emis brusc un fascicul de lumină către pământ și a dispărut pe cer. În acel moment, Schirmer a crezut că întâlnirea sa cu nava extraterestră s-a încheiat. Dar când s-a întors la maşina sa, era ora 3:00 dimineața; astfel, el a constatat că a pierdut 20 de minute, de care nu-şi mai aminteşte nimic.

Când a ajuns acasă, Schirmer s-a culcat, dar nu a putut adormi din cauza unei dureri de cap puternice. A găsit o cicatrice roșie sub urechea stângă.

Schirmer s-a alăturat Marinei Americane la vârsta de 17 ani și a servit și în războiul din Vietnam, deși nu a susținut niciodată războiul. După ce-a plecat din armată, el a decis să se alăture forțelor de ordine.

Polițistul s-a chinuit să-și amintească ce i s-a întâmplat în cele 20 de minute de la întâlnirea cu OZN-ul. După câteva luni, în 1968, un psiholog de la Universitatea din Wyoming, dr. Leo Sprinkle, a condus cu el o ședință de hipnoză, în timpul căreia a fost posibilă restabilirea parțială a informațiilor șterse din memorie. Acele sesiuni hipnotice au fost conduse de Comitetul Condon, un proiect al Universității din Colorado, finanțat de US Air Force.

Iată ce-a descris Schirmer în timpul şedinţei de hipnoză:

* Motorul mașinii sale s-a oprit; la fel şi radioul.

* A văzut ceva alb și o siluetă neclară care semăna cu un bărbat, care a ieșit din navă și s-a apropiat de maşina sa de poliție.

* Extraterestrul l-a împins cu un dispozitiv și l-a întrebat: „Tu ești paznicul acestui oraș?” Schirmer a răspuns: „Da, domnule”, iar apoi extraterestrul i-a cerut să meargă cu el.

* Extraterestrul l-a dus în nava sa spațială care era plină de lumini, cabluri și diverse instrumente. Polițistul a întâlnit mai mulți extratereștri la bord, care erau de dimensiuni mai mici. I-au spus că mai sunt și alte obiecte zburătoare de același fel, care zboară în atmosfera planetei noastre.

* Extratereștrii i-au spus că au baze în Statele Unite, dar ei înșiși au venit din cea mai apropiată galaxie și au rămas pe Venus o vreme. Extratereștrii au spus că sistemul lor de propulsie se bazează pe electromagnetism invers, iar Pământul era sursa lor de energie. Scopul lor a fost să împiedice omenirea să distrugă Pământul.

Comitetul Condon a respins în unanimitate spusele lui Schirmer ca fiind pură halucinație. Dr. Sprinkle avea o altă părere, dar nu i-a putut convinge.


Lasă un comentariu