Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Celebru astrofizician de la Harvard spune că a identificat încă un obiect extraterestru din alt sistem solar, care s-a scufundat pe fundul oceanului


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Astrofizicianul de la Harvard, Avi Loeb, și colegul său, Amir Siraj, cred că au identificat un alt „vizitator interstelar”. Loeb și-a făcut cu siguranță un nume în ultimii ani ca susținător al ideii că un obiect interstelar (provenit din alt sistem solar), precum „Oumuamua”, care a fost detectat în 2017, ar putea fi de origine artificială. Citiţi mai multe în acest articol: Legătura misterioasă a misteriosului obiect ceresc Oumuamua cu OZN-urile! Civilizaţiile extraterestre ne-ar putea spiona – crede un reputat astronom american.

Când a fost dezvăluit la începutul lui 2022, de către Comandamentul Spațial al SUA (USSC), că o minge de foc care a venit din spaţiul cosmic şi care a explodat peste Papua Noua Guinee în anul 2014, ar putea proveni din afara sistemului nostru solar, Avi Loeb s-a grăbit să sugereze că acesta este un alt exemplu potenţial de tehnologie extraterestră. Obiectul ceresc, despre care se crede că a căzut în Oceanul Pacific, părea să prezinte un nivel neobișnuit de robustețe care nu este în concordanță cu meteoriții obișnuiți. Acest lucru l-a determinat pe Loeb să lanseze un proiect pentru a încerca să localizeze fragmentele supraviețuitoare pe fundul oceanului. Citiţi mai multe AICI: Un celebru astrofizician de la Harvard crede că o tehnologie extraterestră s-ar fi putut prăbuși în Oceanul Pacific.

Acum, însă, Loeb și astrofizicianul Amir Siraj cred că au identificat încă un obiect interstelar care a explodat în largul coastei Portugaliei în 2017. În plus, acest alt obiect ceresc pare a fi la fel de anormal de robust ca și primul obiect care a explodat peste Papua Noua Guinee.

În timp ce Loeb susține că aceste obiecte – care se află probabil pe fundul mării – ar putea fi piese de tehnologie extraterestră, este, de asemenea, posibil ca acestea să fie rămășițe ale unei explozii de supernovă.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): vice.com


Lasă un comentariu