Legătura misterioasă a misteriosului obiect ceresc Oumuamua cu OZN-urile! Civilizaţiile extraterestre ne-ar putea spiona – crede un reputat astronom american

  •  
  •  
  •  
  •  

În iulie 2021, Pentagonul și-a desecretizat raportul cu privire la observarea obiectelor zburătoare neidentificate (OZN-uri). Din acest raport, nu s-a desprins nimic concludent cu privire la originea acestor OZN-uri, care se pot deplasa cu viteză mare. Dar totuşi, prestigiosul astronom Avi Loeb a lansat o teorie care ar putea lega OZN-urile de misteriosul obiect ceresc Oumuamua.

Pe 21 noiembrie 2017, scriam acest articol – Ia ghiciţi: primul vizitator cosmic cunoscut, din afara sistemului nostru solar, are o formă bizară, de trabuc, asemenea unui OZN – în care vorbeam despre primul obiect cosmic observat din afara sistemului nostru solar, Oumuamua. Conform unei teorii din 2018, publicată de astronomii de la Harvard Smithsonian Center for Astrophysics (Centrul Harvard Smithsonian pentru Astrofizică), Samuel Bialy și Abraham Loeb, n-ar fi exclus ca

Cu puțin timp înainte de a se cunoaște conținutul exact al raportului Pentagonului, Avi Loeb a lansat o nouă teorie care leagă Oumuamua de obiectele detectate în 2019 de navele de apărare americane. Într-un articol publicat în „Scientific American”, Loeb speculează că Oumuamua ar putea fi de fapt un fel de receptor care trece prin sistemul nostru solar, colectând datele culese de mai multe sonde spaţiale, depuse de civilizații extraterestre pe Pământ și pe planetele învecinate cu mulți ani în urmă.

„Se poate specula că Oumuamua ar fi putut colecta date de la sondele spaţiale care au fost deja răspândite pe Pământ în trecut”, spune Loeb. „În acest caz, forma alungită și plată a lui Oumuamua corespunde cu cea a unui receptor”.

Loeb spune că nu-i place SF-ul, dar cere celorlalţi oameni de ştiinţă să fie deschişi la posibilitatea ca într-o bună zi ceea ce era considerat înainte ficţiune să devină realitate.


  •  
  •  
  •  
  •  

Un comentariu la „Legătura misterioasă a misteriosului obiect ceresc Oumuamua cu OZN-urile! Civilizaţiile extraterestre ne-ar putea spiona – crede un reputat astronom american”

Lasă un comentariu