Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O femeie din Rusia a ţinut câţiva ani un extraterestru în frigider! Urmăriţi pozele incredibile…

251

blankO femeie în vârstă dintr-un oraş rusesc pretinde că ar fi deţinut un cadavru de extraterestru în propriul frigider, şi asta timp de câţiva ani. Extraterestrul a fost găsit lângă casa de vară a femeii. Ea spune că, atunci când l-a găsit, trupul îi era foarte fierbinte şi existau fragmente de metale care se aflau lângă el. Dar, înainte de a descoperi trupul aşa-zisului extraterestru, femeia crede că a auzit un zgomot foarte mare.

Creatura nu avea mai mult de 40-50 cm, avea un cap mare, gură şi cavităţi orbitale. De asemenea, ea purta şi un fel de îmbrăcăminte. În urma cu ceva zile, femeia spune că nişte oameni au venit şi i-au luat extraterestrul din frigider, ducându-l pentru cercetări şi investigaţii la Academia Rusă de Ştinţe. Totuşi, atunci când angajaţii Academiei au fost întrebaţi, nimeni nu ştia de această cercetare. Deci, unde a fost dus cadavrul aşa-zisului extraterestru?

Prima fotografie de la începutul articolului, dar şi fotografiile de la sfârşitul său, precum şi întreaga povestire au fost preluate dintr-un blog rusesc. Pozele nu par a fi falsificate sau prelucrate, dar ele nu seamănă a extraterestru, ci mai degrabă par a reprezenta rădăcina deformată a unei plante ciudate, şi nu un “extraterestru” din altă lume. Uitaţi-vă la aşa-zisele “braţe” ale extraterestrului – cât de subţiri sunt: ele seamănă mai degrabă cu o plantă. Şi, în plus, ce oameni raţionali ar pune un extraterestru în frigider…

blank

blank

blank

Orgoni Crystal