„Aceasta este cea mai bună înregistrare video pe care aţi văzut-o vreodată a unui OZN cu extratereştri!” Serios?


OZN si extraterestri 3Un videoclip postat pe YouTube extrem de recent (pe 6 decembrie 2013) pretinde că a surprins cu claritate un OZN şi câţiva extratereştri în jurul său. Ce să spun…OZN-ul şi extratereştrii apar foarte clar; nu trebuie decât să ne lămurim decât dacă ei sunt reali sau reprezintă un fals, cu ajutorul graficii pe calculator (CGI). În descrierea videoclipului putem citi: „Aceasta este cea mai bună înregistrare video pe care aţi văzut-o vreodată a unui OZN şi a extratereştrilor aferenţi OZN-ului. Convingeţi-vă şi singuri! Locaţia: Baden-Wuerttemberg, Germania”.

Acum, dacă ne uităm puţin la videoclip, observăm, într-adevăr, o imensă farfurie zburătoare, în jurul căreia putem număra 2 extratereştri albicioşi destul de mici. Aceşti extratereştri par a se agita destul de mult, dând de mâini şi făcând o serie de mişcări ale corpului. La un moment dat, unul din ei se prăbuşeşte, şi, nu după mult timp, şi al doilea cade. Imediat după aceea, se aude un zgomot extrem de puternic (ca şi cum farfuria zburătoare şi-ar fi pornit motoarele), iar OZN-ul se înalţă brusc la cer, cu o viteză uluitoare, după care dispare.

Am făcut câteva capturi după videoclipul YouTube, pe care le puteţi vedea la finalul articolului. Părerea mea este că filmul a fost trucat: s-a filmat cadrul natural, după care, pe calculator, cu ajutorul unui program CGI, s-au introdus elementele suplimentare, cum ar fi farfuria zburătoare şi „extratereştrii”. Desigur, aştept ca susţinătorii autenticităţii acestui filmuleţ să mă contrazică. Nu înţeleg de ce operatorul care a făcut o asemenea înregistrare uluitoare nu a făcut zoom la cameră pentru a observa mai bine extratereştrii.

Unul dintre comentatorii de pe YouTube ai acestui filmuleţ chiar spune (în limba spaniolă): „Uau! Acest film este uimitor. Cei care spun că este CGI nu ştiu despre ce vorbesc. Unui amator i-ar lua luni întregi pentru a realiza o asemenea falsificare cu ajutorului CGI-ului. Iar dacă filmul este cu adevărat trucat, atunci autorul său e un adevărat maestru.”

OZN si extraterestri 1

OZN si extraterestri 2


Lasă un comentariu