Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Schimbarea polului magnetic al Pământului se întâmplă acum? Când e timpul, e timpul…

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDacă te uiți la istoria Pământului, există schimbări ale Terrei la fiecare 12.000 de ani care sunt numite și ELE (Extinction Level Events / Evenimente la Nivel de Extencţie) – evenimente în care dispar nenumărate forme de viață de pe Pământ.

Ceva se întâmplă deja în acest moment. Și acel ceva are totul de-a face cu câmpul magnetic al Pământului și cu polii magnetici. Acesta ar putea fi unul dintre motivele, de exemplu, pentru că atât de mulți pești și alte vieți marine au mari probleme, deoarece punctul lor de orientare și-a schimbat poziția.

Polul Nord magnetic a fost într-o zonă restricționată din nordul Canadei de secole întregi, dar asta s-a schimbat. Și asta întrucât polul nord magnetic se îndreaptă acum spre Siberia cu o viteză fără precedent. În Oceanul Atlantic, între America de Sud și Africa, există o regiune vastă a câmpului magnetic al Pământului, numită Anomalia Atlanticului de Sud (SAA), care este de aproximativ trei ori mai slabă decât intensitatea câmpului de la poli și a scăzut în putere cu încă 6%.

Despre Anomalia Atlanticului de Sud puteţi citi în acest articol: „Anomalia Atlanticului de Sud” sau „Triunghiul spaţial al Bermudelor”: chiar deasupra Braziliei se întâmplă lucruri bizare! Comunicaţiile cad, apar lumini misterioase… Aceasta anomalie face parte dintr-o centură de radiații, care este un inel de radiație solară cuprins între 1000 și 6000 kilometri deasupra suprafeței Pământului. Acesta există din cauza „punctelor slabe” în câmpul magnetic al planetei, iar unul dintre aceste puncte slabe se află situat în „Anomalia Atlanticului de Sud”.

Potrivit ec.europa.eu, câmpul geomagnetic s-a degradat în ultimii 3.000 de ani, crede dr. Nicolas Thouveny, de la Centrul European pentru Cercetare și Predare a Geoștiințelor Mediului (CEREGE) din Aix-en-Provence, Franța. Din punct de vedere istoric, a existat o scădere de 5% pe secol, care este acum de 5% pe deceniu. Dacă va continua să scadă în acest ritm, în mai puțin de un mileniu vom fi într-o perioadă critică.

Dacă câmpul magnetic al Pământului s-ar degrada semnificativ, s-ar putea prăbuși complet și s-ar putea schimba polaritatea – schimbând nordul magnetic în sud și invers. Consecințele acestui proces ar putea fi îngrozitoare pentru planeta noastră, începând mai întâi cu sateliții noștri de comunicații pe cele mai înalte orbite. Dacă acest lucru va culmina în cele din urmă cu o inversare a polului magnetic este poate mai puțin important decât faptul că de fiecare dată în istoria noastră când polul nord magnetic se mișcă, se întâmplă lucruri violente.

S-a întâmplat în urmă cu aproximativ 12.000 de ani, când au avut loc lucruri care au făcut ca clima să se schimbe rapid și diferite forme de viață au dispărut de pe Pământ. Dacă ne întoarcem mai departe în istorie, vom vedea că acest tipar se repetă.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu