Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Universul nostru este finit şi este ca o minge de fotbal

94

minge de fotbal universIată o ştire care, deşi e mai veche, totuşi mi-a atras atenţia şi mi s-a părut interesantă. Un studiu realizat în anul 2003 sugerează faptul că Universul nostru poate fi un dodecaedru, sau un poliedru cu 12 laturi pentagonale, toate cuprinse într-o sferă. Astfel, Universul ar fi de fapt finit şi ar semăna cu o minge de fotbal.

Studiul a fost realizat de Jeffrey Weeks şi de cercetătorii de la Universitatea din Paris care au studiat împreună datele astronomice primite prin telescop, iar aceste date sugerează faptul că universul nostru este finit, fiind format din mai multe pentagoane curbate, unite într-o sferă. Cercetătorii cred faptul că radiaţia emisă după Big Bang nu este compatibilă cu modelul unui univers infinit.

Weeks a spus: “Încă din antichitate oamenii s-au întrebat dacă Universul este finit sau infinit. Acum, după mai bine de două milenii de speculaţii, putem să dăm răspunsul la această întrebare”. Dacă Weeks are dreptate, înseamnă că am trăi într-un univers mic şi închis.

Orgoni Crystal