Obama renunţă la viitoarea aselenizare, confirmând faptul că omul n-a fost niciodată pe Lună

114

aselenizare falsaIată ce ştire interesantă putem citi:

Preşedintele american Barack Obama a închis pe 1 februarie 2010 proiectul NASA care urmărea să retrimită oamenii pe Lună şi a încurajat competiţia pentru lansarea a cât mai multe companii spaţiale private.

Programul Constellation prevedea construcţia de noi rachete şi un nou tip de navetă spaţială, Orion, care să le faciliteze astronauţilor americani întoarcerea pe Lună până în 2020.

Luni, 1 februarie, discutând bugetul NASA pe 2011, preşedintele Obama a declarat că “proiectul Constellation este prea scump, în întârziere şi lipsit de inovaţie”. Decizia lui Obama de a concedia progamul este oarecum bizară – până în prezent, NASA a cheltuit 9 miliarde de dolari în acest proiect, iar numai desfiinţarea Constellation va mai costa agenţia încă 2,5 miliarde de dolari.

Obama plănuieşte să acorde o mai mare importanţă sectorului privat pentru lansările spaţiale. Jim Kohlenberge, şeful biroului de Ştiinţă şi Tehnologie de la Casa Albă, declară că “deşi renunţăm la programul Constellation, nu renunţăm la ambiţiile noastre. Acesta nu este un pas înapoi. Era un pas înapoi dacă încercăm să recreem aselenizarea de acum 40 de ani folosind tehnologii deja depăşite, în loc să cercetăm implementarea unor tehnologii de ultima generaţie care să ne ducă în spaţiu mai departe, mai repede şi mai ieftin decât până acum”.

Decizia lui Obama de a abandona Constellation, un program iniţiat de fostul preşedinte american, George W. Bush, imediat după accidentul navetei Columbia din 2003, a fost aspru sancţionata de numeroşi membri ai Congresului american, în special din Alabama, Florida şi Texas – statele cele mai implicate în producerea programului Constellation.

Sursa: www.descopera.ro

Vreţi să vă spun adevăratul motiv pentru care s-a renunţat la programul Constellation, prin care se urmărea trimiterea de oameni pe Lună? Probabil că preşedintele Obama a aflat că trimiterea de oameni pe Lună nu este posibilă, datorită radiaţiilor ucigătoare din centura van Hallen ce înconjoară Pământul. Obama şi-a dat seama că sunt bani aruncaţi pe apa sâmbetei, şi atunci a luat o decizie curajoasă şi corectă. Astfel, această decizie confirmă încă o dată că acum peste 40 de ani, ASELENIZAREA A FOST UN FALS (https://www.lovendal.ro/wp52/40-de-ani-de-la-marea-farsa-a-aselenizarii-omul-n-a-fost-niciodata-pe-luna/). Dacă americanii nu sunt în stare acum să trimită vreun om în spaţiu, credeţi că au fost capabili în urmă cu 40 de ani, cu tehnologia de atunci? Poveşti de adormit copiii.