Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Vom avea „replicatoare” de alimente, vom călători cu dronele sau ne vom petrece vacanţele pe Lună şi pe Marte! Iată unele din previziunile despre cum va arăta lumea peste 100 de ani!

  •  
  •  
  •  
  •  

lumea peste 100 de aniLumea așa cum o știm probabil că o să se schimbe în mod dramatic în următorii 100 de ani, spun oamenii de știință. Tehnologia a avansat în salturi de-a lungul ultimelor decenii, smartphone-urile și Internetul devenind lucruri obișnuite în doar ultimii 20 de ani. Având în vedere această rată mare de avans tehnologic, oare ce lucruri vor apărea în următorii 100 de ani?

Într-un nou raport al cercetătorului britanic Dr. Maggie Aderin-Pocock, oamenii de știință au prezentat previziunile lor pentru viitor și pentru tehnologiile care ar putea apărea după anii 2100.

De exemplu, ce soluţii vor exista pentru suprapopulare? Vor apărea „zgârâie-pământul”, clădiri mari construite sub pământ şi nu deasupra pământului (zgârâie-nori). De asemenea, vor apărea orașe sofisticate subacvatice, construit în interiorul unei bule gigantice.

Alte tehnologii prezise în raport includ locuințe imprimate 3D, aparate automate de diagnoză a sănătăţii, „replicatoare” de alimente, monitoare care sesizează starea de spirit a cuiva şi care pot rearanja aspectul casei pentru a se potrivi preferințelor personale. Există chiar posibilitatea ca mașinile să fie înlocuite cu drone care vă pot duce oriunde la destinație. Totodată, oamenii îşi vor putea petrece vacanţele pe Lună sau pe Marte.

Sursa: The Telegraph

P.S. Sincer, ţinând cont de dezvoltările tehnologice uluitoare din ultimele decenii, avansul tehnologic prevăzut peste 100 de ani mi se pare foarte slab. Unele tehnologii există deja sau sunt pe punctul de a fi obţinute în anii următori (imprimantele 3D, replicatoarele de alimente sau chiar şi dronele, care, într-un viitor apropiat, ar putea fi transformate în vehicule de transport).


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu