Infrastructură extraterestră? Pe Lună a fost detectată o posibilă casă gigantică…


NASA a publicat imagini ale unui obiect sferic care pare că zboară peste suprafața Lunii și, conform mai multor ufologi americani, obiectul ar semăna cu o „casă extraterestră”!

Conform canalului YouTube al utilizatorului Streetcap1, imaginea luată în zona craterului Tycho de pe Lună arată un obiect imens ce pare că aruncă o umbră la fel de uriaşă pe Lună.

Este demn de remarcat faptul că NASA nu a făcut încă niciun comentariu pe această temă și pe această descoperire.

Şi, precum cunosc pasionaţii de paranormal şi de viaţă extraterestră, de-a lungul timpului, pe Lună au fost observate mai multe obiecte ciudate care te face să crezi că pe astrul selenar este şi altceva decât ni se spune. De exemplu, în acest articol scris foarte recent În timpul eclipsei parţiale de Lună de pe 7 august 2017 s-au observat piramide gigantice pe Lună!?, un utilizator din Slovacia, în timpul eclipsei parţiale de Lună de pe 7 august 2017, a reuşit să filmeze nişte anomalii gigantice pe Lună, despre care realizatorul videoclipului spune că ar fi vorba de “piramide gigantice”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock