Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O invenţie incredibilă: maşina de dilatare a timpului! Astfel, am putea scăpa de infractorii periculoşi „suspendându-i în timp”…

  •  
  •  
  •  
  •  

masina timpului 3Scriam în 2014 un articol despre un fizician care e pe cale să construiască o maşină a timpului cu ajutorul laserului: Nu e SF: un fizician e pe punctul de a construi o maşină a timpului! Călătoria în timp e posibilă cu ajutorul laserului! Fizicianul, pe nume Dr. Ron Mallett, s-a gândit la o maşină a timpului în care există un laser inelar ce ar putea fi folosit pentru a îndoi “spațiul-timpul” într-o buclă prezent-viitor-și înapoi la trecut. Şi asta pentru că, în conformitate cu teoria lui Einstein, lumina afectează gravitaţia, iar gravitaţia influenţează, la rândul ei, timpul.

În acest articol, vă vom prezenta o altă invenţie care produce o dilatare a timpului, realizată de inventatorul Wasfi Alshdaifat. Brevetul a fost depus de acesta în 2013, se intitulează „Maşină de compresie a spaţiului şi de dilatare a timpului” şi poate fi găsit AICI. Citez din brevet:

O metodă pentru a face o maşină pentru compresia spațiului şi dilatarea timpului, în funcție de principiile cunoscute ale contractării spațiului și dilatării timpului, pe baza presupunerii spațiul și timpul sunt unde ondulatorii. Dacă cele 3 dimensiuni ale spaţiului sunt comprimate, cea de-a patra dimensiune a timpului, care este verticală pe spațiu, este dilatată, astfel încât frecvența undelor timpului descreşte.

Şase fețe ale unui con, realizate dintr-o concentraţie foarte mare de straturi de raze gamma, sunt create, emiţând astfel raze printr-un set de lentile convexe, pentru a crea conul respectiv. Razele gamma ce trec prin con sunt reflectate de oglinzi concave, în timp ce întreg conul este comprimat de spațiul curbat, prins între magneți cu poli similari. Astfel timpul se dilată.

Maşina de dilatare a timpului este alcătuită din:
– 6 seturi de raze gamma;
– 6 seturi de lentile convexe;
– 6 seturi de oglinzi concave;
– 6 magneţi;
– un circuit hidraulic;
– 6 baze ajustabile;
– o unitate electronică de control.

Interesant e faptul că inventatorul a găsit câteva aplicaţii ale acestei maşini:
* alimentele pot fi conservate foarte mult timp prin această metodă. De exemplu, un cozonac cald scos din cuptor de 5 minute poate fi menţinut în această stare timp de ani sau zeci de ani, dacă este „suspendat” în timp;
* persoanele rănite grav în accidente – sunt „îngheţate în timp”, pentru ca starea lor de sănătate să nu se agraveze şi să ajungă în timp la spital;
* unii infractori periculoşi pot fi şi ei „îngheţaţi în timp” pentru o bună perioadă de timp, astfel încât societatea se curăţă de asemenea elemente negative.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu