Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O lumină roşie imensă şi enigmatică a apărut noaptea din adâncurile Oceanului Pacific

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPe drumul lor spre Alaska, piloții unui Boeing 747-8 care zbura deasupra Oceanului Pacific s-au confruntat cu un fenomen straniu căreia îi lipsește o explicație logică.

Pilotul olandez J.P. van Hejst și ajutorul său se îndreptau din Hong Kong către Nome (Alaska), în ceea ce trebuia să fie un zbor de rutină peste Oceanul Pacific. Pe măsură ce se apropiau de peninsula Kamceatka din Rusia, un flash brusc de lumină a străpuns cerul și a continuat în ocean, derutându-i pe amândoi. Calea lor de zbor se intersecta acum cu locul în care lumina bizară ajungea în apă.

Primul lucru pe care căpitanul van Hejst și co-pilotul l-au făcut a fost acela de a se uita la raportul privind starea vremii, pentru a vedea dacă existau furtuni vizibile pe traseul lor, dar se pare că vremea era senină. Pe măsură ce se apropiau de zona cu fasciculul de lumină, piloții au început vadă lumini roșii ciudate în depărtare. La prima vedere, s-a considerat că era vorba de pescari de calmari, dar nu era cazul.

Apoi, odată ce se apropiau de lumina roşie, pilotul şi co-pilotul şi-au dat seama că lumina era multicoloră, roşul fiind însă predominant. Priveliştea era fermecătoare și înfricoșătoare în același timp, dar piloții nu știau ce să facă: „Cu cât ne apropiam mai mult, cu atât strălucirea devenea mai intensă, iluminând norii şi cerul, totul devenind un portocaliu înfricoşător”.

Van Hejst și colegul său au simțit disconfort imens când zburau peste acea zonă, deoarece nu aveau nicio explicație rațională. Totuşi s-au gândit la un vulcan subacvatic: „Singura cauză la care ne puteam gândi pentru strălucirea roșie bizară era erupţia unui vulcan imens, chiar sub suprafața oceanului”. Totuşi, nu au fost observate urme de cenuşă şi nici nu au existat raportări privind explozia vreunui vulcan activ.

O ipoteză mai SF ar fi aceea că lumina roşie subacvatică ar fi putut proveni dintr-o imensă navă extraterestră mamă care s-a scufundat în ocean…

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu