Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Poliţia turcă a descoperit în casa unui contrabandist un artefact biblic incredibil – “Sigiliul lui Solomon” – care ar deţine puteri magice

357

blankO relicvă din vremurile biblice despre care se spune că ar fi fost fost gravată de Dumnezeu şi care a fost pierdută timp de 500 de ani a fost descoperită de poliția turcă, în timpul unui raid. Artefactul “miraculos” este un inel denumit “Sigiliul lui Solomon”.

Poliția a găsit inelul în timpul unei operațiuni de destructurare a unui grup infracţional, după ce a percheziționat casa unui cunoscut jefuitor de morminte, unde s-au mai găsit şi un număr mare de alte relicve.

Se spune că “Sigiliul lui Solomon” deține puteri magice, care i-ar permite purtătorului său să poată comanda demonii, dar şi să poată vorbi cu animalele. Inelul ar fi aparținut regelui biblic Solomon, care, în tradițiile poporului evreu și creștin, este un profet, domnind în Israel cu 1.000 de ani înainte de nașterea lui Iisus.

Polițiștii au declarat că au recuperat inelul din provincia Amasya, odată cu acesta fiind găsite o tăbliţă metalică străveche, patru tăbliţe de aur și un exemplar antic din Tora. Poliţia turcă investighează acum modalitatea în care contrabandistul a reuşit să obţină aceste artefacte, iar în final ele vor fi expuse într-un muzeu.

Legenda despre puterile magice ale “Sigiliului lui Solomon” au apărut încă din primul secol după Hristos, aşadar ele au mai bine de 2000 de ani vechime.

Tot legat de regele Solomon mai avem şi “Cheia lui Solomon”, care este un grimoar sau o „carte de magie” atribuită regelui Solomon. Acest monarh luxos din secolul al X-lea î.d.H. a fost renumit pentru înţelepciunea sa şi, prin legendă, a dobândit o reputaţie formidabilă ca maestru magician, care şi-a angajat legiunile de spirite să construiască Templul din Ierusalim, supunându-le cu inelul său magic. Se spune că un înger a fost trimis de Dumnezeu să-i aducă lui Solomon acest inel magic, care-i conferea puterea asupra demonilor care îl ajutau în magie.

Orgoni Crystal