Povestea ciudată a unui bărbat care s-a teleportat instantaneu pe o distanţă de 2,5 kilometri… Nu există nicio explicaţie!


În prezent, teleportarea umană rămâne în domeniul SF-ului, dar unii oameni de știință consideră că este posibil ca să ne putem transporta instantaneu dintr-un loc în altul, în viitorul apropiat.

Una dintre cele mai ciudate povești de teleportare a avut loc în secolul al XVI-lea, când un soldat s-a teleportat spontan din Filipine în Mexic, ţări despărţite de 14.000 de km. Acest caz rămâne inexplicabil (vă rog să citiţi articolul meu din 2012: Incredibila teleportare a unui soldat spaniol… Instantaneu, el a străbătut 14.000 de kilometri, din Filipine până în Mexic!).

O altă poveste interesantă de teleportare este descrisă în cartea „Calea tăcută”, scrisă de Tudor Pole, care susține că s-a teleportat la câţiva kilometri de la casa lui, în timpul unei seri ploioase din decembrie.

Maiorul Tudor Wellesley Pole (1884-1968) a fost un mistic celebru și autor al mai multor cărți. El a fost profund interesat de spiritism, de Sfântul Graal și de credința Baha’i, o religie care învăță valoarea tuturor religiilor, precum și unitatea și egalitatea tuturor oamenilor.

Potrivit lui Pole, acest eveniment ciudat a avut loc atunci când el stătea într-o gară, la câțiva kilometri distanță de casa lui din Sussex. Pole aștepta trenul din Londra, care întârzia din cauza vremii nefavorabile. Pole nu mai avea la dispoziţie nici autobuze dar nici taxiuri pentru a putea ajunge acasă.

Era ora 17:55, și Pole şi-ar fi dorit să ajungă neapărat acasă la ora 18:00, pentru că aștepta un telefon foarte important, exact la ora 18:00. Nu a avut nicio șansă să dea telefon din gară, pentru că liniile telefonice nu funcţionau.

La 17:57, se întâmplă ceva foarte ciudat. Nu şi-a dat seama ce s-a petrecut cu adevărat, dar Pole se afla dintr-o dată în holul său de acasă, la o distanță de 2,5 km distanță, iar ceasul arăta aproape ora 18:00. Unele forțe necunoscute și inexplicabile l-au dus pe Pole de la gară direct către casa lui, pentru a fi exact la timp pentru apelul telefonic pe care îl aștepta. După ce termină să vorbească la telefon, Pole se uită la pantofii lui și observă că erau foarte uscați și lipsiți de noroi, iar hainele lui nu aveau niciun semn de deteriorare sau de umiditate. Întrebarea rămâne: cum de Pole s-a teleportat instantaneu? De către cine? Nu putem răspunde la aceste întrebări.

Oamenii de știință au demonstrat că este posibil să se teleporteze toate informațiile conținute într-o particulă. De atunci, fizicienii au reușit să teleporteze atomi pe distanțe scurte, dintr-un loc în altul. În următorii ani, cercetătorii vor putea să teleporteze molecule de apă, oxizi de carbon și, în final, molecule de ADN sau molecule organice. Următoarea mare descoperire științifică va fi probabil teleportarea cu succes a obiectelor solide. În cele din urmă, dacă totul merge bine, aceste experimente de succes vor deschide multe posibilități pentru teleportarea viitoare a oamenilor.

Cu toate acestea, teleportarea ridică întrebări despre existența unei persoane. Niciun om de știință nu poate răspunde despre ceea ce se întâmplă cu sufletul dacă cineva este teleportat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock