5 dispariţii incredibile ale unor maşini, pe mai multe înregistrări video… în ce lume paralelă ajung ele?


Mai ţineţi minte articolul pe care l-am scris în 2014 despre un BMW care frânează brusc, pentru a evita ciocnirea cu o maşină parcă ivită din neant? (Un BMW din Rusia evită “la mustaţă” ciocnirea cu o “maşină-fantomă” ivită din neant! Încă o dovadă clară că maşinile-fantome din alte dimensiuni sau timpuri există!). Sau articolul din 2013 (Pe o cameră video a fost surprinsă o maşină care apare brusc dintr-un “portal al timpului”, face un accident şi apoi dispare! Sau totul e un fals?) în care vorbeam despre apariţia unei maşini-fantome care părea că s-a ivit brusc pe şosea?

Într-un videoclip foarte interesant ce apare pe YouTube, pe canalul Apex TV, putem vedea un top cu 5 maşini filmate care par că dispar sau apar în/din neant!

1) Dispariţia în şoseaua din deşert. O filmare făcută vara, într-o zonă aridă. O maşină se îndepărtează şi, la un moment dat, ea pur şi simplu se evaporă! Unde s-a dus? Unii au spus că totul e un fals, fiind vorba de o editare video.

blank

2) Maşina care apare şi dispare pe un pod. Pe autostrada unui pod (locaţie necunoscută), de pe o cameră de supraveghere CCTV se poate observa o maşină care „se dizolvă” timp de vreo 50 de metri, pentru ca apoi să reapară. În ce lume paralelă a dispărut pentru 1-2 secunde?

blank

blank

3) Maşina care dispare într-un flash de lumină pe autostradă. Tot într-o locaţie necunoscută, avem o înregistrare alb-negru cu traficul pe autostradă cu mai multe maşini. Deodată brusc, o maşină care se apropie, dispare într-un flash puternic de lumină.

blank

blank

4) Maşina care se evaporă pe şosea. O altă maşină pare că dispare în timp ce merge cu viteză.

blank

Cea de-a 5-a maşină prezentată în topul ApexTV este BMW-ul de care vorbeam la începutul articolului. Întrebarea care se pune e următoarea: dacă toate aceste înregistrări nu sunt manipulări video, atunci care ar putea fi explicaţia? Unde dispar maşinile? În trecut, în viitor sau în altă dimensiune? Apar peste tot în lume falii spaţio-temporale?


Lasă un comentariu