Presupusa întâlnire a unui preşedinte american cu extratereştrii (eterienii), pe 29 februarie 1954, a fost dezvăluită de scriitorul William P. Sanders în cartea sa „Accidentul OZN”


Cercetătorul şi scriitorul William P. Sanders prezintă în cartea sa „Accidentul OZN” (cartea o găsiţi AICI: casaliterelor.ro/accidentul-ozn-william-p-sanders) o presupusă întâlnire ultrasecretă dintre preşedintele de atunci al SUA, Dwight Eisenhower, şi o civilizaţie extraterestră. Întâlnirea ar fi avut loc pe 29 februarie 1954 la La Air Force Base Edwards – California. Iată cum descrie pe scurt întâlnirea William P. Sanders:

* Extratereştrii au sosit cu cinci nave: două dintre ele imense, cu formă cilindrică, de trabuc, cu lungimi de aproximativ 90-100 de metri şi diametre de 19-20 de metri şi alte trei nave discoidale mai mici, dispuse în triunghi.

* Extratereştrii, numiţi Eterieni, s-au teleportat în sala de Consiliu a bazei. Comandantul i-a convocat urgent pe cei invitaţi în această sală. Eterienii, în număr de 23, erau toţi îmbrăcaţi în costume de zbor, de culori diferite, dar toate de nuanţă deschisă, foarte plăcute, aveau părul lung şi de un blond decolorat, înfăţişări distinse, pline de nobleţe.

* Când toată lumea s-a strâns în sală, extratereştrii s-au adresat, pe rând, telepatic, celor de faţă. N-au spus precis de unde vin ei, dar au informat întreaga adunare că şi alte fiinţe inteligente, dar mai puţin evoluate, vizitează planeta Pământ, de foarte mult timp.

* Ei au început să explice care sunt sursele de energie care trebuie utilizate, conceptele care stau la baza înţelegerii Universului, a vehiculelor şi călătoriilor intergalactice. Apoi au făcut câteva scurte demonstraţii care, în limbajul nostru, pot fi catalogate din domeniul paranormalului: levitaţie, trecerea prin pereţi, au luminat întreaga sală în toate culorile, fără a fi vizibilă vreo sursă de energie sau vreun suport. Cel mai emoţionant moment a fost când s-au făcut pe rând sau în grupuri, invizibili, apoi au repetat experienţa cu comandantul bazei.

* Au convenit cu preşedintele să rămână timp de trei ani tereştri pentru a-şi oferi ştiinţa şi serviciile oamenilor, pentru a-i iniţia în zborul intergalactic. Au mai spus că ei au o bază pe Terra, într-un loc inaccesibil şi necunoscut.

* Conducătorul lor i-a înmânat preşedintelui Eisenhower mesajul grupului intergalactic, compus din câteva folii de platină.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Presupusa întâlnire a unui preşedinte american cu extratereştrii (eterienii), pe 29 februarie 1954, a fost dezvăluită de scriitorul William P. Sanders în cartea sa „Accidentul OZN””

  1. Dacă acești „eterieni” ar fi rămas trei ani pe pământ(în SUA), acum americanii ar fi la ani lumina fata de celelalte natiuni. Bine înțeles ca nu poate fi credibila o asemenea informatie de aceasta maniera. Revizuiți, intrepreteati, reinterpretați. După umila mea părere americanii nu au decât nave spatiale avariate pe care încă le studiază neintelegandu-le pe deplin.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO