Cea mai secretă bază din lume „Area 52 / Zona 52” a fost fotografiată de un conspiraţionist! Ea ar fi o bază extraterestră, a „îngerilor căzuţi”, veche de peste 20.000 de ani


Cea mai cunoscută bază subterană secretă din lume este „Area 51” sau „Zona 51”; ea este situată în Deşertul Nevada din Statele Unite (citiţi mai multe despre această bază în acest articol: Baza 51, o posibilă bază americană pentru OZN-uri). În imediata apropiere a lui „Area 51” se află „Area 52” sau „Zonă 52”, o bază despre care se vorbeşte mai puţin, dar, despre care se crede la fel că ar ascunde tehnologii avansate ale guvernului american (şi chiar şi extratereştri!). Despre „Zona 52” am vorbit în acest articol din decembrie 2012, intitulat „Un militar american care a stat în ultrasecretă bază “Area 52″: “Oamenii vor locui în curând în spaţiul cosmic”.

Imaginea din stânga articolului este a „Zonei 52”, nefiind văzută niciodată până în prezent. Ea a fost obţinută în exclusivitate de veteranul în domeniul conspiraţiilor, Stew Webb, de la una din sursele sale. Imaginea a fost publicată, de asemenea, pe site-ul său, stewwebb.com. Din păcate, linkul nu mai este acum valabil. Textul ce însoţea această fotografie era următorul:

„Aceasta este baza Illuminati a „îngerilor căzuţi” Area 52, lângă lacul Papose (Nevada). 20.000 de ani vechime, la sud vest de Area 51, locul de testare a guvernului american. Priviţi simbolismul stelei cu 6 colţuri, folosit de Illuminati în magia neagră, pentru a valorifica energiile întunecate care se află în această bază extraterestră Area 52, extrem de secretă. Ea se mai numeşte şi „Baza îngerului căzut / Lucifer”. Aceasta este cea mai veche descoperire arheologică din lume; daţi share la ea, ca să afle şi prietenii şi familia voastră, dar nu mă întrebaţi de unde o am! Consiliul celor 13, cei 12 oameni ce sunt adoratori ai diavolului, îşi petrec vacanţele pe aici”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock