Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Conul de pin, simbolul secret al celui de-al treilea ochi, se află inserat în toate colţurile lumii

  •  
  •  
  •  
  •  

blankConul de pin este unul dintre cele mai misterioase simboluri găsite în arta și arhitectura veche și modernă. Puțini cercetători îşi dau seama, dar conul de pin face aluzie la cel mai înalt grad de iluminare spirituală posibil. Acest lucru a fost recunoscut de diverse culturi antice, iar simbolul poate fi găsit în ruinele şi artefactele babiloniene, egiptene, romane, greceşti, etc. De asemenea, conul de pin apare în desenele tradițiilor esoterice cum ar fi, francmasonerie, teosofie, gnosticism sau creștinismul esoteric.

Conul de pin a avut același înțeles pentru toți: simbolizează un organ misterios „glanda pineală”, care se găseşte în creier, însă a cărei funcţie nu a fost stabilită niciodată în mod clar de către medici. Această glandă se spune că se află la centrul geometric al creierului și este considerată de către unii ca fiind „cel de-al treilea ochi biologic”; de fapt, în literatura ezoterică, activarea glandei pineale este asociată cu deschiderea celui de-al treilea ochi. Filozoful francez Descartes spunea, referindu-se la glanda pineală, că aceasta reprezintă sediul sufletului.

Tradiția ocultă occidentală este de acord cu vechile texte orientale care afirmă că, odată trezit cel de-al treilea ochi, vom avea parte de: o conştiinţă superioară, o înțelegere mai profundă a vieții și a morții, o capacitate nouă de a controla viitorul, un sentiment de liniște și fericire, abilități extrasenzoriale, clarvăzătoare, intuitive și psihice, o percepție extinsă, o capacitate sporită de autovindecare, o viaţă lipsită de stres şi plină de calm, o nouă sensibilitate.

Iată doar câteva locuri din lume unde apare simbolul conului de pin, adică cel de-al treilea ochi:

* Ruinele maiestuoase de piatră din Angkor Wat (Cambodgia) sunt o priveliște minunată de văzut. Turnuri imense în formă de conuri de pin se ridică din jungla plină de verdeață într-un mod care sfidează imaginația.

blank

* Sculptura Pigna din Vatican – ce se află în Curtea conului de pin, a fost construită de romani în secolul I, ca şi fântână.

blank

* Artefact egiptean sculptat (1224 î.Hr.) aflat în Muzeul egiptean din Torino

blank

* Con de pin la catedrala gotică din Aachen (Germania):

blank

* Veche statuie romană dintr-o piaţă din Veneţia (Italia):

blank

* Tăbliţă sumeriană, veche de mii de ani, care îl reprezintă pe zeul Marduk, purtând în mână un con de pin:

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu