Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Avertisment dur: rotaţia Pământului încetineşte, şi, ca urmare, în 2018 vor apărea un număr mare de cutremure devastatoare

  •  
  •  
  •  
  •  

blankOamenii de știință au dat un avertisment înspăimântător că ar putea să apară o creștere mare a numărului de cutremure devastatoare din întreaga lume în anul 2018. Ei cred că variațiile în rotația vitezei Pământului ar putea declanșa o activitate seismică care va fi intensă, mai mult în regiunile tropicale şi ecuatoriale puternic populate.

Legătura dintre rotația Pământului și activitatea seismică

Fluctuațiile în rotația Pământului sunt foarte mici pe măsură ce lungimea zilei se modifică doar cu o milisecundă; totuși, oamenii de știință spun că acest lucru poate implica eliberarea unor cantități uriașe de energie subterană. Un studiu a fost prezentat luna trecută (octombrie 2017) la reuniunea anuală a Societății Geologice Americane, arătându-se legătura dintre activitatea seismică și rotația Pământului. În studiu s-a arătat că această legătură este una puternică, sugerându-se că ar putea exista o creștere a cutremurelor intense anul viitor (2018).

Noul studiu se bazează pe cutremurele care au avut o magnitudine de minim 7 grade pe scara Richter și care s-au întâmplat din 1900 până în prezent. Rezultatele au arătat cinci perioade în care au existat un număr semnificativ mai mare de cutremure masive comparativ cu alte timpuri. Când au existat cutremure dese şi masive, rotația Pământului a scăzut ușor.

Pământul ne oferă un avans de cinci ani

Oamenii de știință spun că Pământul ne oferă un avans de cinci ani când vine vorba de cutremure. Rotația Pământului a început să încetinească în urmă cu patru ani. Acest lucru înseamnă că anul viitor (2018) va fi cel de-al cincilea an și va exista o creștere a numărului de cutremure care vor fi clasificate ca fiind severe. Până în prezent, în 2017, au fost doar 6 cutremure care au fost severe; în 2018 ar putea să fie mult mai multe.

În prezent, nu este clar unde se vor întâmpla marile cutremure. Cu toate acestea, un nou studiu a arătat că majoritatea cutremurelor intense care s-au datorat încetinirii rotaţiei Pământului au avut loc aproape de Ecuator, care este o regiune în care locuiesc aproximativ un miliard de locuitori.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): msn.com


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu