Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Două potopuri devastatoare ce au avut loc în ultimii 10.000 de ani au măturat civilizaţiile avansate care au existat pe Terra. De ce istoria oficială nu acceptă aceste fapte?


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free)

Trebuie să oferim o nouă înțelegere a preistoriei. Geologia ne oferă dovezi că, în ultimii 10.000 de ani, cel puţin două evenimente au avut loc pe Terra (unul în jurul anului 7.640 î.Hr. şi altul în jurul anului 3.100 î.Hr.), evenimente care au schimbat total câmpul magnetic al Pământului şi care s-au datorat unor influenţe exterioare (cel mai probabil comete care s-au lovit de Terra). Se presupune că evenimentul din jurul anului 7.640 î.Hr. a dus la dispariţia continentului şi civilizaţiei Atlantidei, pe când cel din anul 3.100 î.Hr., a avut drept rezultat devastarea civilizaţiei din Orientul Mijlociu, eveniment relatat în Biblie ca fiind „potopul lui Noe”.

A nu se uita că tradițiile orale ale francmasoneriei susțin că exista o civilizație avansată înainte de venirea Potopului. Sunt aceste relatări doar niște mituri sau ele înregistrează istoria unui popor care nu mai există?

Da, e posibil ca lumea să fi fost distrusă de un Potop provocat de un impact cu o cometă cu mai puțin de 10.000 de ani în urmă. Asemenea evenimente se pare că au loc înspăimântător de des, un impact important având loc și mai târziu, prin jurul anului 3.100 î.Hr.

Arheologia ne spune că specia noastră n-a suferit schimbări timp de circa 115.000 de ani și, totuși, civilizația noastră s-a dezvoltat doar în ultimii 10.000 de ani, de când s-a sfârșit ultima glaciațiune și a avut loc un potop global.

Așadar, ce s-a întâmplat în cei 105.000 de ani înainte de impact? Oare strămoșii noștri au stagnat sau a existat o civilizație dezvoltată din punct de vedere tehnologic, care a dispărut de pe fața Pământului? Trebuie să conchidem că este într-adevăr posibil ca specia noastră să fi progresat și apoi regresat de mai multe ori. Am avut nevoie de circa 100 de ani ca să trecem de la corăbiile de lemn în navele spațiale ce zboară spre Lună și atunci, de ce nu s-ar fi ajuns la un progres rapid și în vremea aceea?

Inundațiile provocate de impacturile cu comete întrec orice imaginație, atât sunt de catastrofale. Valurile tsunami care au măturat Pământul ar fi distrus orice dovadă a existenței unei civilizații precedente, la fel cum se sfărâmă castelele de nisip de pe plajă, din cauza fluxului…