Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În Italia au fost descoperite nişte piramide subpământene… De ce peste tot în lume au fost construite piramide?

 • 67
 •  
 •  
 •  
  67
  Shares

blankUn grup de arheologi italieni şi americani au descoperit o serie de piramide subpământene, aflate în oraşul italian Orvieto, scrie site-ul rus Pravda.ru. Construcţiile erau realizate în piatra de var vulcanică aflată sub pivniţa de vinuri a unei case rezidenţiale; toate piramidele se aflau complet îngropate sub pământ.

„În această secţiune superioară, care a fost modificată în timpurile moderne, fiind folosită ca pivniţă de vinuri, am remarcat o serie de scări vechi, realizate în perete. Ele erau, în mod clar, construcţii etrusce”, a declarat David B.George, unul din arheologi. În timpul excavaţiilor, oamenii de ştiinţă au descoperit că aceste construcţii au o formă piramidală. În plus, au mai fost descoperite câteva tuneluri care pătrundeau adânc în pivniţă.

Arheologii cred că aceste construcţii au fost distruse de etrusci (triburile care au populat nord-vestul peninsulei italice în mileniul I î.Hr.). În secolele VI-IV î.Hr., oraşul Orvieto era o aşezare etruscă, dezvoltată cultural şi economic, până când a fost cucerită de Imperiul Roman în anul 264 î.Hr.

Cercetătorii nu cunosc la ce-ar fi putut folosi aceste piramide subpământene. „Suntem convinşi că ele nu erau folosite nici ca mine, nici ca rezervoare. Aşa că aceste construcţii ar fi putut fi folosite în scopuri religioase, ca de exemplu să constituie un mormânt”, a mai spus arheologul David B. George.

Oricum, descoperirea este uimitoare, întrucât nimic asemănător nu a mai fost găsit în Italia înainte.

P.S. În afara deja celebrelor piramide egiptene sau mayaşe, există construite piramide în multe colţuri ale lumii. Şi arheologii descoperă, încetul cu încetul, că aceste piramide au fost construite peste tot. Care a fost scopul lor? De ce-au fost ele construite? Are această formă (cea piramidală) „proprietăţi magice”? Poate că va dura mult timp până vom afla întreg secretul piramidelor…


 • 67
 •  
 •  
 •  
  67
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu