Artefacte umane vechi de zeci de milioane de ani care demonstrează că istoria învăţată la şcoală e greşită


De prea multe ori, noi credem că istoria modernă a omenirii se întinde doar cu câteva mii de ani în urmă, că sumerienii, babilonienii şi mesotopamienii au inventat scrisul, matematica şi alte ştiinţe moderne de doar câteva milenii. De ce suntem „obligaţi” să credem aceste lucruri, când zeci (dacă nu sute) de artefacte dovedesc chiar contrariul!?

Doctorul Javier Cabrera Darquea, medic în Ica, Peru (Peru, pământ frământat de mistere, Marcahuasi, Cerra Galan, Nazca, Tiahuanaco, pentru aviatori mai există nume de legendă legate de zăpezile Anzilor, şi de cerul Anzilor, Mermoz, Guillaumet, Saint-Exupery); – deci doctorul Cabrera, este în posesia unei colecţii de circa 15 000 pietre uriaşe, găsite în peşterile şi mormintele din împrejurimi, pe a căror suprafeţe sunt gravate, de jur împrejur, cu linii fine, scene greu de crezut: hărţi ale unor locuri identificate cu Terra în era secundară; oameni vânând dinozauri, stegozauri, iguano-doni; într-o veritabilă kinogramă de imagini vedem un transplant de inimă la om; şi, din nou, Homo sapiens contemporan cu marii saurieni (vezi revista „Paris Match” din 1973). Vechimea estimată a imaginilor gravate: 40-50 milioane ani. Adică, atunci când nici măcar strămoşii oamenilor moderni nu existau.

Să mai dau exemple? Cubul metalic cu muchii rotunjite, găsit într-un bloc de cărbune din Vocklabruck, Austria şi care are o vechime de zeci de milioane de ani. Sau „cuiele“ din oţel inox şi ghemele din sârmă de aur, scoase în cariere din Anglia şi California, din rocă formată acum 50 milioane de ani.

Aşadar, cine suntem? De unde venim? De când venim, ca să ajungem unde am ajuns?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO