Articol fascinant din 1969 în revista românească „Drum nou”: artefacte din vechime ce arată prezenţa extratereştrilor antici pe Terra. Şi NASA recunoştea că nişte vechi statuete japoneze semănau cu nişte cosmonauţi americani…


În 1969, o revistă românească „Drum nou” publica un fascinant articol intitulat „Astronauți ai unor civilizații dispărute”, care, în mare, face un rezumat al dovezilor privind existența astronauților în timpurile preistorice. Au fost traduse fragmente din cartea lui Alexander Gorbovski – „Enigme ale istoriei antice”, care dezvăluie faptul că obiectele descoperite în mormântul generalului chinez Tsap Chu, mort în secolul II d.Hr., care conțineau 85% aluminiu, material obținut prin electroliză, tehnică considerată necunoscută în acea perioadă.

Gorbovski face referiri la situația mayașilor, care deşi n-au folosit niciodată vehicule pe roți, totuşi arheologii au descoperit o jucărie care avea roți – aparținând, în mod evident, unei civilizații atât de vechi, încât, după ce caii au dispărut din America, utilizarea roților a fost uitată. De asemenea, în acel articol se discutau vastele cunoștințe de astronomie ale egiptenilor, dar şi despre „carul zburător” al eroului hindus Rama, al cărui sistem de propulsie era obținut în urma dezintegrării mercurului într-un reactor nuclear.

De asemenea, sunt descrise mai multe desene descoperite în Ferghana, în fosta URSS, ce par a înfățișa extratereștri, acestea fiind asemănătoare cu desene similare găsite în Australia, Sahara și Japonia. În articol, s-a citat și o declarație NASA în care se recunoștea că ciudatele statuete Jomon Dogu seamănă perfect cu niște cosmonauți americani în costumele lor spațiale și purtând cască.

Aşadar, există posibilitatea ca extratereștrii să ne fi vizitat în trecut, fiind posibil ca pe Pământ să fi existat civilizații străvechi, distruse de cataclisme.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock