Site de secrete, stiinta si metafizica

Ştiţi că există în lume o pedeapsă mai mare decât pedeapsa cu moartea?

10 379

Cea mai grea pedeapsă din lume nu este moartea – ca pedeapsă, moartea este foarte uşoară, deoarece se petrece în câteva clipe. Cea mai mare tortură existentă este să nu laşi pe cineva să doarmă. În China şi Rusia chiar s-au făcut experimente de acest gen. Prizonierii americani capturaţi în timpul războiului din Coreea au fost cobaii acestor experimente.

După primele două săptămâni au început să divulge tot ce ştiau. După şase luni în care nu au fost lăsaţi să doarmă mulţi dintre ei au înnebunit; unii au uitat complet cum îi cheamă, din ce ţară sunt, cărei religii aparţin.

Lipsa somnului a cauzat un haos în conştiinţă. Iar în această condiţie au putut fi învăţaţi, condiţionaţi şi îndoctrinaţi cu doctrinele comuniste.

Mulţi dintre prizonierii americani eliberaţi din lagărele din Rusia şi China au început să fie în favoarea comunismului şi împotriva capitalismului. Când au ajuns în America, ei au început chiar să creeze tot felul de mişcări antagoniste Americii. Aceşti foşti soldaţi au şocat psihologii americani.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie