Videoclipul de pe Facebook care demonstrează totul: pe Lună se află OZN-uri extraterestre sau baze umane secrete!


Într-o filmare-bombă realizată de un amator din Quebec (Canada) pe 26 martie 2020 (cu ajutorul unei lunete sau a unei camere foto cu zoom puternic), se poate observa foarte clar nişte nave extraterestre care zboară deasupra Lunii şi care lasă umbre ce se pot vedea pe Lună. Aşadar, nu poate fi vorba de păsări sau de ceva natural asemănător. Şi nici iluzie optică. E adevărat, nu pot să bag foc că toate filmarea nu ar fi putut fi manipulată pe calculator cu ajutorul tehnologiei CGI, dar până la urmă depinde de fiecare din noi dacă să o credem sau nu.

Videoclipul prezentat pe Facebook ne arată mai întâi nişte lumini care se ridică de pe Lună, apoi se observă nişte obiecte misterioase ce merg cu o viteză foarte mare şi lasă umbre pe suprafaţa Lunii. Video-ul îl puteţi viziona pe Facebook AICI. Din el am extras şi imaginea de mai jos.

Oare ce-o fi acelea obiecte (dacă videoclipul nu e manipulat)? OZN-uri extraterestre sau obiecte zburătoare umane? În ultimul caz, revenim la o teorie a conspiraţiei mai veche care spune că pe Lună se află demult instalate baze lunare de către ruşi şi americani…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO