Giganţii chiar au existat şi au făcut parte din istoria omenirii! Descoperiri uluitoare şi poze şocante demonstrează acest lucru!


giganti omenireRecent scriam un articol despre prezenţa scheletelor de uriaşi în România (Uriaşii din Muntenia: incredibile povestiri adevărate care nu sunt legende! În România, cât şi în întreaga lume, sunt o mulţime de dovezi care demonstrează existenţa giganţilor!). Dar aceştia se găsesc pe tot globul, iar descoperile arheologice demonstrează acest lucru. Schelete de uriași au fost găsite practic peste tot, în America de nord şi de Sud, în Europa, în Asia, în Australia sau în Africa. Putem presupune că cei mai mulţi dintre giganți s-au înecat într-un fost cataclism, iar trupurile lor au fost îngropate adânc în pământ. În acest articol o să facem un rezumat cu unele descoperiri de schelete de uriaşi din întreaga lume.

* În Filipine a fost descoperit un schelet uman de 5 metri înălțime. Oasele aparținând unui om similar, la fel de înalt, au fost găsite şi în sud-estul Chinei. Ele au fost datate, având cel puțin 300 de mii ani vechime.

* În Ceylon, există oase ale unor oameni care trebuie să fi avut aproximativ 4 metri înălțime. La Tura, în apropiere de granița cu Pakistanul de Est, au fost descoperite urme ale unor oameni care au avut 3,5 metri înălțime.

* Dacă ne îndreptăm atenția spre America de Nord, vom găsi o cantitate mare de probe și urme ale foștilor uriași, care au dominat Pământul în antichitate. De exemplu, în Mexic au existat mai multe rapoarte ale schelete gigant. Acestea au fost rămăşiţele unei rase de „dimensiuni gigantice”. Unele din schelete aveau dimensiunile cuprinse între 3 şi 3,5 metri.

* Pe 14 februarie 1936, „New York Times” scria într-unul din articolele sale, despre descoperirea unui gigant decapitat, găsit în Nicaragua, la El Boquin, pe râul Mico.

* În 1964, Klaus Dona, un cercetător austriac de artefacte, a dat peste niște oase din Ecuador, iar după ce acestea au fost examinate de către experți, s-a confirmat că ele aparțineau unui gigant uman de 7,6 metri înălţime.

* În vara anului 2011, a fost făcută o descoperire senzațională în Georgia, în munţii Caucaz. Dr.Abesalom Vekua, director al Institutului de Paleobiologie a Georgiei, a declarat următoarele: „Fiţi atenţi la osul coapsei, aceasta diferă de oasele omului modern, atât la dimensiuni, cât şi la grosime. Craniul este, de asemenea, mult mai mare. Acești oameni au trăit și au evoluat în izolare de restul civilizației, și, prin urmare, au crescut diferit. În literatura de specialitate, aceştia sunt menționaţi ca uriași, dar documentele care să ateste această ipoteză nu există încă.” O legendă veche vorbeşte despre vechii giganţi din Georgia, care au trăit acum 25.000 de ani în Munţii Caucaz.

* În sudul Armeniei, in apropierea orasului Agarak, localnicii au găsit în mod repetat oase de giganți. De asemenea, în partea de nord a provinciei Syunik, a fost descoperit un oraș de giganți, atunci când vechi morminte au fost deschise de către arheologi.

Priviţi mai jos câteva imagini cu schelete de giganţi:

giganti1

giganti2

giganti4

giganti5


Lasă un comentariu