Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Sub marile piramide ale lumii se găsesc tuneluri artificiale? Se unesc ele cu tunelurile civilizaţiei subpământene avansate din Sahambala?

  •  
  •  
  •  
  •  

tuneluri sub piramideDespre piramidele din Bosnia cred că aţi aflat deja (Descoperire incredibilă: piramidele din Bosnia au cel puţin 10.000 de ani vechime!). Cea mai mare piramidă bosniacă ar avea înălţime chiar de 700 de metri! Dacă s-ar confirma originea ei artificială, atunci ea ar fi cea mai înaltă construcţie din lume… şi ar deţine acest record încă de acum 10.000 de ani!

Dar, piramide se găsesc în aproape toate colţurile lumii. De exemplu, pe teritoriul celor două Americi putem întâlni piramide în Mexic, Belize, Guatemala, Peru şi Bolivia; relatări neconfirmate amintesc despre existenţa unora şi în Brazilia. Piramide există deopotrivă în Europa. Mai bine de douăsprezece piramide se află în Grecia, deşi mare parte dintre ele sunt într-o avansată stare de deteriorare. Academia din Atena a datat piramida de la Hellinikon în circa 2720 î. Hr., ceea ce înseamnă că le predatează pe cele mai vechi din Egipt cu cel puţin o sută de ani. Alte şase piramide europene există în apropiere de Guimar, un oraş de pe ţărmul estic al insulei Tenerife din arhipelagul Canarelor. Nici Asia nu duce lipsă de astfel de monumente; piramide antice pot fi întâlnite în China, Japonia, Coreea şi Cambodgia. Câteva se înalţă într-o zonă izolată din apropierea oraşului Xian din China. Piramide existau deopotrivă în Australia, Tahiti şi Samoa de Vest. Oraşul Gympie din Queensland, Australia, a găzduit odinioară un complex de astfel de monumente (citiţi mai multe AICI: Mii de piramide se găsesc în întreaga lume: din Australia până în America. Şi toate au ca bază pătratul! De ce?).

Se mai ştie că pe sub piramide trec tuneluri artificiale care unesc atât piramidele între ele, cât şi reţelele piramidelor cu tainica lume din Shambala (unde trăieşte o civilizaţie avansată). La rândul ei, Shambala avea diverse porţi deschise în diferite locuri ale Terrei, precum nişte guri imperceptibile, totdeauna „mascate” de un „gard” energetic. Dar peste această mascare energetică, vremea şi păzitorii sacri au „confecţionat” un mic „decor natural” compus din obişnuitele elemente naturale cum ar fi: pietre, pământ, frunze, buturugi, iar acolo unde este cazul chiar şi bucăţi de stânci prăvălite în aşa fel încât invitaţii Shambalei să poată intra…

Una din intrările principale în lumea Shambalei se află în munţii Carpaţi din România. Acest adevăr este veşnic şi special ascuns, iar elitele lumii ştiu acest lucru. Aceleaşi elite ştiu că astfel de intrări există şi în Iraq, în Bosnia, în Egipt etc, dar cele mai importante intrări sunt în Afghanistan şi în România.

Orice obiect (sau fiinţă) care pătrunde, fie şi parţial, prin aceste guri de tuneluri transcendentale, îşi pierd până la intrarea în Shambala orice greutate (masă) şi culoare. Atracţia Pământului nu se mai exercită asupra lor după binecunoscutele principii newtoniene. Iar cine pătrunde în Shambala poate chiar obţine nemurirea fizică…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu